Ben jij op zoek naar een te gekke tijd bij NPO 3FM bij de leukste afdeling die we hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt als videoproducer o.a. mee aan de 3FM Awards, verschillende festivals en zal jouw eigen creaties terug gaan zien op de social kanalen van NPO 3FM. Wij bieden jou de mogelijkheid om vrijwel meteen dingen zelf te doen en zelfstandig te worden. Daarnaast dagen we de stagiaires uit om hun eigen content te creëren, om daarmee hun groei te laten zien en verder te ontwikkelen. Je bent meer dan alleen stagiair, je bent één met het team.  “Een heel uniek bedrijf en echt een unieke kans” Thijs Otten - Oud-stagiair 3FM Videoteam 2021.

Lees hier de blog van Thijs Otten over zijn tijd bij 3FM:

https://www.mediastages.nl/blogs/2021/stage-lopen-bij-radio-3fm-thijs-otten

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je produceert videocontent voor de online kanalen van 3FM. Dat doe je door concepten te bedenken, te filmen en te editen. Het ene moment zit je in de vergaderzaal te brainstormen (waar jouw ideeën werkelijkheid kunnen worden) en het andere moment sta je met een camera in je hand of op je schouder een nieuw online item te draaien voor bijvoorbeeld YouTube, TikTok, Facebook of Instagram én natuurlijk de website. Denk hierbij ook aan registraties van optredens in de 3FM Live Box en 3FM Exclusives. Ook kun je ondersteunend worden ingezet als Visual Radio-regisseur bij diverse radioprogramma’s op 3FM, zoals tijdens Vera On Track, Rob Wijnand en de Ochtendshow, VoorAan of tijdens locatie-uitzendingen.

Dit is een fulltime stage van 36 uur in de week, maar in goed overleg is het mogelijk je bijbaan en/of schoolwerk in afstemming ook onder werktijden in te passen. Ook behoort hybride werken (een combinatie van thuis en op kantoor) tot de mogelijkheden.

Wat
BIEDEN WIJ?

NPO 3FM is dé publieke radiozender die zich richt op de jongeren tussen 15 en 35 jaar. Het is een dynamische zender waarbij NPO 3FM veel meer omvat dan alleen radio; de zender is inmiddels niet meer weg te denken op vele concerten, festivals en andere evenementen. Ook heeft de zender in de loop der jaren eigen evenementen ontwikkeld, zoals de 3FM Awards en 3FM Serious Request. Grenzeloze liefde voor muziek is wat 3FM drijft. Net als onze drang om te vernieuwen. Gelukkig maar, want het mediagebruik bij jongeren verandert in rap tempo.

NPO 3FM heeft de ambitie om daar goed op aan te sluiten. Met name ook door een breed aanbod van videocontent. NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding en geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

NPO 3FM is meer dan een radiozender. Het bestaat uit verschillende afdelingen waaronder: online, muziek, productie en natuurlijk het video-team. Deze afdelingen werken nauw samen met elkaar, om met z’n allen te gekke radio en content te produceren. Wil jij daar onderdeel van worden? Dan zien we jouw mail inclusief portfolio graag snel in onze mailbox verschijnen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je weet je weg perfect te vinden in verschillende Adobe Creative Cloud softwareprogramma’s (met name Premiere Pro, en als het kan ook After Effects Photoshop).
  • Je pikt dingen snel op en bent initiatiefrijk.
  • Je bent creatief en kan inhoudelijk nieuwe en toffe items bedenken.
  • Je bent niet bang om de camera op te pakken en te gaan filmen. 
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op videogebied en social media.
  • Je hebt affiniteit met 3FM, festivals, evenementen en hebt liefde voor muziek.
  • Je stuurt een portfolio mee.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280