FREQUIN zoekt een productie stagiair! Ben jij op zoek naar een stageplek waar je werkervaring kan opdoen bij toffe video producties? Reageer dan snel!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als productie stagiair ondersteun je de producers op allerlei verschillende vlakken. Je gaat mee met een opnamedag in de studio of op locatie, verzamelt alle leuke props voor een video shoot, stelt callsheets op en helpt met onze productie planning. Je bent overal bij betrokken, werkt nauw samen met ons productie team nog veel meer!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Meegroeien met een snelgroeiend content marketing bureau
  • Een stagevergoeding!
  • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en om heel veel te leren
  • Elke dag een uitgebreide en gratis lunch bij ons op kantoor
  • Gezellige borrels met onder ander karaoke avonden

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een teamplayer, met eigen inbreng en zelfstandige werkhouding. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, neemt initiatief maar bovenal ben je vooral heel enthousiast en heb je heel veel zin om te beginnen!

Werken bij Frequin

Meer over dit bedrijf

FREQUIN is een Content Bureau in Amsterdam en gelooft in de power en potentie van goede content. Het hele jaar door, in alle (interne en externe) kanalen. FREQUIN geeft dagelijkse content de liefde en aandacht die het verdient, zodat deze ook daadwerkelijk bijdraagt aan het behalen van (business) doelstellingen. Door niet alleen te kijken naar de Hero content die een paar keer per jaar voorbijkomt, maar juist ook door aandacht te geven aan de content die veel frequenter gepubliceerd wordt. “We make frequent content freakin’ good.”

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280