De Clipjesfabriek zoekt een nieuwe lichting MBO én HBO stagiaires vanaf februari 2021; een elftal dat video ‘kijkt & luistert’, ‘leert & doet’, ‘maakt & market’, ‘animeert & organiseert’, ‘presenteert & bekritiseert’, ‘ademt & droomt’.

Wij zoeken stagiairs voor de functies:

  • Camera & montage
  • Social & productie
  • Animatie

Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij leggen even uit: de Clipjesfabriek maakt video’s voor bedrijven, instellingen, publieke omroep en sociale media. Young professionals zetten de nieuwe media in voor het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet. In een team van young professionals werk je aan video’s voor de nieuwe media.


Je moet een opname kunnen voorbereiden en kunnen monteren. Daarnaast kun je misschien wel interviewen, vormgeven of animeren. Wij hebben mensen nodig die de sociale media een ‘boost’ kunnen geven, gespecialiseerd zijn in audio of met een drone kunnen werken. Daarnaast zoeken we mensen die een hele productie kunnen uitwerken en al snel een heel project kunnen ‘managen’. Of al helemaal leuk: je eigen creativiteit gebruiken om formats en scripts te ontwikkelen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een uitdagende stage met uniek opleidingstraject met workshops op het gebied van camera, montage, animatie, interview en productie én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers. En uiteraard stagevergoeding.


Met de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden wij de veiligheid van onze stagiaires erg belangrijk. Daarom kan het tijdens jouw stageperiode mogelijk zijn dat je (deels) thuis werkt, maar we zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk in contact met elkaar blijven. Op klus en op kantoor werken we uiteraard coronaproof!


Benieuwd hoe een stage bij de Clipjesfabriek er nou precies uit ziet? Bezoek dan ons Clipjesmakers YouTube-kanaal (https://www.youtube.com/channel/UCVPTlZ8qFAXRKR_XtT6e0Wg) of onze Instagram (https://www.instagram.com/clipjesfabriek/) voor alle behind-the-scenes video’s, foto's en onze eigen videoproducties!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je hebt ervaring met montage/camera/animatie/geluid/social/productie
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

De stageperiode is vanaf februari 2021 tot en met juni 2021. Om bij de selectie te komen moet je wel geselecteerd worden. Stuur je sollicitatie met cv, motivatie én je portfolio, showreel of een video waar je trots op bent. 

Wie is Clipjesfabriek

Clipjesfabriek (Almere) maakt video’s voor social media, bedrijven, websites, lokale en regionale omroep en ontwerpt social media campagnes. Dit gebeurt in een team van young professionals. De nieuwste media worden zo ingezet bij het vergroten van loyaliteit, bereik, creativiteit, innovatie en omzet.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280