Jij….vindt alles dat met video te maken heeft het leukste dat er is…wil supergoed en snel video leren monteren…weet nu al dat je er later je werk van wil maken….kan heel nauwkeurig werken en neemt je werk serieus…kan creatief denken….ook als je onder tijdsdruk staat….hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel….en vindt het een kick dat je werk te zien is op de televisie en social media.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je voorziet promo’s van de juiste vormgeving en zorgt ervoor dat deze uitzend klaar zijn voor zowel televisie als onze social media kanalen. Als je de workflow onder controle hebt, kan je je ook gaan bezighouden met het zelf bedenken en monteren van promo’s en allerlei andere uitingen voor zowel televisie als social media.

Wat
BIEDEN WIJ?

De afdeling Promo Productions van RTL Nederland is op zoek naar stagiair die niets liever willen dan leren om video te monteren. Wij gaan jou leren om als de beste promo’s te maken. Promo's motiveren, inspireren, enthousiasmeren, fascineren, vermaken en informeren dagelijks de tv-kijker.

Elke promo die hier op de afdeling gemaakt wordt, ondergaat het hele traject van materiaal opvraag tot ondertitels, van (audio)vormgeving tot voice over.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Degelijke kennis van beeldtaal, beeldritme, hedendaagse muziek hits Nederlandse en Engelse taal
  • Technische affiniteit
  • Ervaring met monteren, Inlevingsvermogen in de look en feel van de zenders en de belevingswereld van de bijbehorende doelgroepen
  • Creatief en vernieuwend kunnen denken
  • Stressbestendig, accuraat, flexibel en communicatief sterk
  • Thuis in social media

Werken bij RTL

Meer over dit bedrijf

Waarvan ken jij RTL? Van onze tv-zenders of via een van onze digitale platformen? Je checkt het laatste nieuws via RTL Nieuws en weet of het gaat regenen of voorlopig droog blijft via Buienradar of relaxen met een serie op Videoland. Mensen weten onze tv-zenders feilloos te vinden op hun afstandsbediening en met Videoland, Buienradar en op YouTube zijn we uitgegroeid tot de grootste lokale online speler. Door al deze activiteiten ben je verbonden met ons, RTL Nederland. Bij RTL werken we elke dag keihard om het beste entertainment te maken en HET gesprek van de dag te zijn. Of je nou thuis bent, onderweg naar je werk of in de kroeg met vrienden, ons doel is om je te voorzien van relevante verhalen die er toe doen en jouw nieuwsgierigheid prikkelen en voeden. En dat doen we het liefst met jong, aanstormend talent.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280