Stage: ambitieuze en sportieve Promo editor bij Ziggo Sport. Creatief en enthousiast maak jij de promotionele content.

Bij Ziggo Sport krijg je het grootste aanbod aan topsport voorgeschoteld: van de vetste races tot spannendste voetbalwedstrijden. Om dit exclusieve sportaanbod aan de man te brengen, zijn we op zoek naar een stagiair promo editor vanaf september 2024 tot en met februari 2025.

Ziggo Sport is de sportzender van Nederland met 24/7 het beste Europese voetbal, racing, tennis, golf en nog veel meer. En dat willen we de Ziggo abonnee laten weten! Door middel van onze programma aankondigingen (promo's) maken we de kijker lekker en attent op onze unieke live uitzendingen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het produceren van deze content heeft heel wat voeten in de aarde. Onze promo regisseurs bedenken dag in dag uit de mooiste, meest originele concepten. Om deze mini-meesterwerkjes tot uitvoering te brengen, maken we vaak gebruik van ‘extra handen’. Dat is waar jij ons verrast met je mooie, snelle, waanzinnige montages, die je allemaal creëert in Adobe Première.

Wat
BIEDEN WIJ?

VodafoneZiggo is een krachtenbundeling van twee sterke Nederlandse bedrijven. Samen vormen we sinds januari 2017 een ijzersterke combinatie in Nederland. Als communicatie-provider bieden we onze klanten het beste aan entertainment, mobiele telefonie, vaste telefonie en internet.

Met onze producten en diensten inspireren we mensen, bedrijven en de samenleving om contact te maken. Of dat nu onderweg, thuis of op het werk is. Met meer dan 8.000 medewerkers zijn we vol energie, ambitieus en maatschappelijk betrokken. Trots op wat wij presteren en met wie we dit doen. Met voor ieder veel ruimte om zich te kunnen ontwikkelen en kansen te benutten. Er is een stagevergoeding beschikbaar. We zijn flexibel in de begin- en einddatum.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

In samenwerking met de producer, maar hopelijk ook snel al op eigen kracht, kies je beelden uit wedstrijden en sport talkshows die sprekend zijn. Je moet dus wel een warm gevoel hebben bij het kijken van sport. Liefst heb je ook veel kennis en affiniteit met hedendaagse muziek en edit je de sportbeelden op een manier dat we gave promo’s / trailers voor onze doelgroep de kijkers thuis hebben. Samen met de producer maak je de spot dan tot een mooi geheel!

 • Je hebt een creatieve mindset met oog voor detail
 • Je bent vaardig met Adobe Première 
 • Je hebt affiniteit met sport
 • Je hebt kennis van de hedendaagse muziek en tv trends
 • Je neemt zonder te aarzelen het initiatief
 • Je bent open en gaat makkelijk nieuwe situaties en contacten aan
 • Je bent een geweldige teamspeler
 • Je hebt durf, ook om fouten te maken
 • Je volgt een opleiding in de media of een vergelijkbare opleiding op mbo niveau of hbo 4
 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Werken bij Ziggo Sport

Meer over dit bedrijf

Ziggo Sport is de sportzender van Nederland. Kijk de spannendste races, de beste duels en zie je Oranje-helden schitteren. Live op Ziggo Sport.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280