Als stagiair Promo Design Producer bij Talpa Network krijg je de kans om te werken aan spraakmakende campagnes creatieve projecten voor al onze merken. Talpa Network is de thuisbasis van toonaangevende merken zoals SBS6, Net5, Veronica, ViaPlay TV, Radio 538, Radio 10 en Skyradio.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij ondersteunt de producers in de samenwerking tussen onze zenders, marketing, design, creatie, planning eindregie. Samen met een team van enthousiaste collega’s werk je in een inspirerende en creatieve omgeving.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een inspirerende en dynamische werkomgeving. In ons pand in Hilversum zitten zowel radio- en tv-studio's als ondersteunende teams;
  • Een gezellig team De flexibiliteit om deels thuis te werken;
  • Ruime keuze uit verschillende masterclasses, kennissessies en (team)trainingen om jouw ontwikkeling een impuls te geven;
  • Gezellige borrels met alle collega's in onze eigen kroeg;
  • Sportfaciliteiten (wekelijkse bootcamp, boksles en vrij gebruik van onze eigen inhouse gym).

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Jij hebt een proactieve houding
  • Je denkt in oplossingen
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je beschikt over communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Talpa Network: Talpa Network: een open medianetwerk actief op het gebied van video, audio, digital, print en e-commerce. Ons motto is ‘samen bereik je meer’. Dat slaat op hoe we werken én hoe wij impact maken. In een steeds internationaler wordend medialandschap zorgt ons medianetwerk ervoor dat content van Nederlands makers en merken blijft aankomen bij ons geliefde lokale publiek. Met onze hoofdmerken (SBS6, NET5, Radio 538, Radio 10, Sky Radio, LINDA., VakantieVeilingen en ActievandeDag), vertrouwde formats én slimme partnerships bereiken we wekelijks meer dan 90% van Nederland. We zijn continu op zoek naar manieren om nog meer mensen nog beter te bereiken met onze content: dat doen we met onze mensen, makers, merken én ons saleshuis Media Solutions. Talpa Network is in 2017 opgericht door viervoudig Emmy Award-winnaar John de Mol.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280