Is productie echt jouw ding en weet je alles van social media? Kom dan vanaf februari 2023 stagelopen bij de Clipjesfabriek!

Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land. Iets voor jou? Lees dan snel verder, solliciteer direct en zet een link naar je portfolio in je motivatie!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair social media & productie vertaal jij de vraag van de klant naar een goed beeldverhaal door draaidagen te produceren en te regisseren. Je werkt mee aan de totstandkoming van verschillende soorten content voor online doeleinden en weet als geen ander hoe je in een interview de juiste quotes en informatie uit de persoon tegenover je haalt.

Er staat je een veelzijdige stage te wachten bij de Fabriek. Je gaat monteren, interviewen, produceren, fotograferen en meewerken aan de totstandkoming van social media content van het bedrijf. Niet alleen achter de schermen ga je aan de slag met produceren, ook voor de camera heb je een rol! Denk aan het presenteren van een voxpop of een podcast En natuurlijk leer je alles over klantcontact en werken met opdrachtgevers.

Wat
BIEDEN WIJ?

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, productie, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.

Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu met je CV én portfolio via Mediastages.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Van een complexe planning maken lig jij niet wakker 
  • Je omschrijft jezelf als een echte organisator
  • Creatieve ideeën uitwerken op papier en beeld vind jij een fluitje van een cent
  • Je bent nieuwsgierig, communicatief sterk & georganiseerd
  • Je bent beschikbaar van 30 januari t/m 30 juni 2023
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Werken bij Clipjesfabriek

Meer over dit bedrijf

Een energiek en creatief mediabedrijf: dát is de Clipjesfabriek in Almere. Een plek waar young professionals met een unieke blik en innovatieve skills video’s, foto’s, animaties, podcasts en livestreams maken. Deze mediafabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt; communiceren met bewegend beeld. Samen werken we aan creatieve concepten en formats voor video, die bedrijven en instellingen publiceren op sociale media, websites en/of de publieke omroep. Denk aan infoclips, promovideo’s, rondleidingsclips, social media content, portretvideo’s, en natuurlijk animaties. Dit doen we voor onder andere voor de Gemeente Almere, het ROC van Amsterdam, het DELA Fonds, Provincie Flevoland, Trimbos Instituut, Mediastages, ManpowerGroup, de nieuwe bibliotheek Almere en Brandweer Gooi en Vechtstreek & Flevoland. We opereren vanuit hartje centrum van Almere, maar filmen door het hele land!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280