Door de enorme groei van podcastproducties zijn we opzoek naar een stagiair die enthousiast is over het (mede)produceren en editen van podcasts.

Je gaat mee met podcastopnames, doet research, regelt interviews, bedenkt interviewvragen, doet voormontages, begeleidt waar nodig eindmontages en doet laatste correcties. Verder houd je van aanpakken en vind je het leuk om onderwerpen zelf uit te denken en te researchen. Wellicht heb je aan het einde van je stage wel je eigen podcast bedacht en geproduceerd. Wij houden je niet tegen.

LEES HIERONDER MEER OVER DEZE STAGE!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

iO bestaat uit enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee. Als podcast-stagiair bij iO zit je op de afdeling van Team Video, aangezien daar alle materialen staan die jij nodig hebt om super toffe podcastproducties te maken.

Wij werken onder meer voor A-merken als Vattenfall, UWV, Kindertelefoon, Kamp Amersfoort, Bol.com, PostNL, ABN AMRO, NS en PwC. Podcasts is een Team binnen iO Campus Utrecht . Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij onze andere Teams, zoals Video, Advies Social Media, Content Marketing of Design. Of bij één van de andere disciplines binnen iO zoals business strategie of technologie..

Wat
BIEDEN WIJ?

Een inspirerende en afwisselende stage bij een ambitieus en prijswinnend bureau met platte organisatiestructuur en ontzettend leuke mensen. En uiteraard een passende stagevergoeding. We zitten gewoon weer op kantoor. Hoe fijn is dat! De sfeer? Die is altijd goed. En informeel, maar professioneel. Bij iO werken we hard, maar we maken ook tijd voor borrels en feestjes op het dakterras met uitzicht over heel Utrecht.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Studie MBO of HBO op het gebied van communicatie, media, marketing, design of entertainment
 • Affiniteit met podcasts
 • Ervaring met monteren is een voorwaarde
 • Nieuwsgierig en leergierig
 • Proactief en enthousiast
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Niet bang om initiatief te nemen
 • Zelfstandig maar ook goed in team kunnen werken
 • Goede sociale vaardigheden
 • In bezit van een rijbewijs is een pré
 • Beschikbaar vanaf september 2024!

Werken bij iO The Netherlands B.V.

Meer over dit bedrijf

iO is een blended agency. We mixen diverse expertises — strategie, creatie, content, marketing, technologie en data — tot een “blend” die jouw totaalbeleving als merk vormgeeft en optimaliseert. Wij werken onder andere voor ABN AMRO, Vattenfall, UWV, Gemeente Den Haag, Bol.com, PostNL, NS en Nationaal Monument Kamp Amersfoort. In Nederland zetten wij al jaren de norm op het gebied van (content)marketing. Daarmee vallen ze geregeld in de prijzen in binnen én buiten Nederland. Ga voor meer informatie naar https://lvb.nl/

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280