Loop jij warm voor de combinatie van techniek, planning en inkoop? Wil je betrokken zijn bij de technische productie en ondersteuning van al onze programma's? Is projectmatig werken echt iets voor jou?

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Op de afdeling productiezaken is het nooit saai en jouw werkzaamheden zullen heel divers zijn. Je leert daardoor ook het hele bedrijf kennen want wij faciliteren alle content producties van BNNVARA: radio, TV lineair en non-lineair. Je gaat meewerken bij het opzetten van een apparatuuruitleen, op de planning van de studio's en aan grote inkoopprojecten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een fijne plek waar je heel veel kunt leren over het (technisch) productieproces. Wat is er allemaal achter de schermen nodig om content te kunnen maken en wat komt erbij kijken. Je gaat samenwerken in een klein enthousiast en gepassioneerd team.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een opleiding tot technisch producer of technisch faciliterend beroep
  • Je hebt een klantgerichte instelling, je bent een doener én denker en wilt graag content producties faciliteren.
  • Goed kunnen plannen en puzzelen, projecten stap voor stap tot een goed einde kunnen brengen, zijn een pré.
  • Oplossingsgericht denken en initiatief kunnen nemen, komen goed van pas.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280