In de wereld van online draait het op dit moment om content, content en nog eens content. Steeds vaker is dat video. Alleen al in Nederland gaat het om duizenden producties per jaar. En veel van die producties schreeuwen om een professionele voice-over.

Wij zijn Voicebooking.com, in 2011 begonnen als ’s-werelds eerste webshop voor voice-overs. Binnen drie jaar waren we marktleider in Nederland en België. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een SaaS platform waarop producenten uit meer dan 40 landen voice-overs boeken, die wij vervolgens met de snelheid van het geluid leveren.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je gaat helpen bij de opname en de audio en video editing van onze eigen video content (vlogs)
  • Je helpt onze audio engineer met het editen en masteren van voice-over opnames en maakt kennis met mixing en mastering van complete AV-producties zoals uitleganimaties, radio/TV commercials, brand video’s en podcasts
  • Je leert hoe het werken in een geluidsstudio er aan toe gaat en wat er allemaal bij komt kijken

We stemmen de stage af op jouw kwaliteiten en leerwensen. Ook zorgen we ervoor dat je een eigen, uitdagend, project kan uitvoeren.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een toffe en leerzame stage in een jonge omgeving, waar ruimte is voor eigen initiatief. De stageperiode is 5 maanden en start deze zomer of 1 september.

Heb je door corona je stage niet af kunnen maken of een studieachterstand opgelopen. Je kunt ook per direct bij ons beginnen en deze zomer doorknallen. Je werkt 40 uur per week in Amsterdam. Afstuderen is ook mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante media-opleiding of bent een steengoede autodidact
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift
  • Handig met Premiere Basiskennis van ProTools of een soortgelijk HD recording programma
  • Ambitieus en je hebt passie voor online, audio/video en media Hands-on mentaliteit en pro-actieve houding

Wie is Voicebooking.com

Voicebooking.com is de eerste webshop voor professionele voice-overs en is daarmee het snelstgroeiende stemmenbureau van Nederland. Via deze website kunnen mensen gemakkelijk en snel een voice-over in verschillende talen bestellen. Op dit moment zijn we hiermee ‘hofleverancier’ voor Spotify en hebben we klanten uit binnen en buitenland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280