Vind jij de spannende programma’s van Discovery te gek? Kun je geen genoeg krijgen van Say Yes To The Dress? En zijn docu's en crime ook wel aan jou besteed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Discovery Benelux zoekt een enthousiaste en ambitieuze stagiair voor de Creatief Video Editor stage.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent volwaardig lid van het Creative Team, waarbij jij je met name bezighoudt met het spotten, bewerken en creëren van videomateriaal voor onze online en on-air platforms. We vinden het belangrijk dat je proactief meedenkt over de manier waarop we onze programma’s promoten. Dus heb je leuke ideeën en ben je creatief in het vertellen van verhalen in beeld? Lees dan verder!

Wat
BIEDEN WIJ?


 • De stageplek betreft een 40-urige werkweek (5 dagen per week). Met mix van thuiswerken/kantoor.

 • Stagevergoeding wordt geboden: €350,- bruto bij full time stage, op basis van een 40-urige werkweek

 • Startdatum is per juli/augustus 2022. Bij vragen hierover of een stage na de zomer, contact ons!

 • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar, maar een langere stage mag ook.

 • Wij zijn Discovery Benelux, onderdeel van Warner Bros. Discovery.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je bent minimaal 3e-jaars op een MBO/HBO of WO opleiding
 • Je bent op zoek naar een meeloopstage en geen afstudeeropdracht
 • Je bent enthousiast, hebt een proactieve manier van werken en een positieve instelling
 • Je hebt een grote affiniteit met videomontage en scripting
 • Je kunt goed overweg met Premiere
 • Je hebt een goede kennis van video- en audiobestandsformaten

Werken bij Discovery Networks Benelux

Meer over dit bedrijf

Wij zijn Discovery Benelux, onderdeel van Warner Bros. Discovery. Je kent ons ongetwijfeld van de Olympische Spelen op Eurosport en de populaire Discovery-programma’s, als Gold Rush en Deadliest Catch. Maar natuurlijk ook van TLC-programma’s als Say Yes To The Dress en 90 Day Fiancé én die spannende moordzaken op ID. Maar we zijn nog veel meer. Want wist je dat we daarnaast ook nog de zenders Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 2 en discovery+ van inspirerende programma’s voorzien? 

Dat doen we allemaal vanaf de culturele hotspot aan de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Met een gedreven team van meer dan 90 media professionals. Want we mogen dan wel onderdeel zijn van het wereldwijde Warner Bros. Discovery onze focus in Amsterdam is toch vooral gericht op de kijker in Nederland, België en Luxemburg.

Dat is ook terug te zien in de lokale producties als Say Yes To The Dress Benelux, Louisa & Rowan, Jaimie: In The Vaes Lane en Eating With My Ex: Going Dutch. Programma’s waar we trots op zijn en waarvan we er graag nog meer maken in de toekomst. Help jij mee?

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280