Op zoek naar een videostage met een bedrijfskundig randje? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Content creeëren is leuk, maar er moet wel een idee, denkwijze en beredenering achter zitten. Die eigenschappen kan jij bij ons ontwikkelen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Bij Yarado ben je in deze rol verantwoordelijk voor het orkestreren, opnemen en editen van video's. Denk hierbij aan één-op-één shots met het sales team of de CEO, maar ook voor een podcast-achtige setting deinzen wij niet terug. Wordt er een workshop gegeven? Dan loop jij met een gimbal het kantoor door.


Met creatieve video's willen wij een nieuwe markt veroveren waarin potentiële klanten een zetje in de rug kunnen gebruiken. De videocontent die je produceert moet kwalitatief goed zijn, inhoudelijk sterk en óf informeren, óf overtuigen. Beide tegelijkertijd mag natuurlijk ook.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en de mogelijkheid om ervaring op te doen in een jong en dynamisch marketingteam. Je staat in direct contact met dit team en ontfermt je over het volledige productieproces - van de ontwikkeling van de strategie tot aan het opleveren van het eindproduct. Excelleer je in je rol dan kan het daarnaast mogelijk zijn dat we je vragen om na de stageperiode (deeltijd) te blijven hangen om ons team te ondersteunen.


Je kan altijd terecht bij ons op kantoor in Halfweg (tussen Haarlem en Amsterdam in), maar ook wordt er deels thuisgewerkt. De hoeveelheid kantoordagen worden voorafgaand aan een samenwerking in overleg afgestemd.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voor deze functie zoeken wij een video stagiair die:

  • HBO denk- en werkvermogen heeft
  • Ervaring heeft met het organiseren van videoshoots, evenals met opnemen en editen van video's, het liefst in een bedrijfskundige setting
  • Ook op een 'simpele' telefoon de meest flitsende beelden vast kan leggen
  • Weet hoe met editingsoftware om te gaan. iMovie is een mooie start, geavanceerdere programma's nog mooier
  • Proactief en sociaal is
  • Weet hoe het is om te werken in teamverband en graag uitgedaagd wordt

Werken bij Yarado

Meer over dit bedrijf

Yarado is een informeel en gezellig bedrijf dat zich richt op het aanbieden van automatiseringssoftware. Deze software bieden wij aan als pakket, van procesidentificatie tot aan het managen van de oplossing. De markt voor deze software is nog relatief jong, wat betekent dat er veel mogelijkheden liggen in het informeren van potentiële partners. Dit doen wij schriftelijk, en als organisatie willen we nu ook de stap zetten naar videomateriaal om mogelijke klanten te informeren over wat er mogelijk is met automatiseringssoftware. Automatiseringssoftware klinkt misschien wat officieel en zwaar, maar je kan bij ons gewoon in je t-shirt naar kantoor komen, en op woensdagen drinken wij doorgaans een biertje samen. Ja, we zijn bezig met serieuze zaken, maar ons marketingteam staat altijd open voor creativiteit en nieuwe ingevingen, en probeert het ietwat technische landschap met een glimlach te trotseren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280