Is al het camera- en geluidsapparatuur ingeleverd? Moet er nog onderhoud worden gedaan? Is de planning gecheckt en de aanvragen akkoord gegeven? Heb je contact gehad met de programmamakers over de verhuur? Wil je bijdragen aan het maken van content van diverse programma’s, radio TV en online? Wil jij het verschil maken?

Kom stagelopen bij de apparatuur uitgifte van BNNVARA en leer de makers van Boos, Spuiten en Slikken, Club Hub, 101 Barz, De Marker, Zembla en nog heel veel andere programma’s kennen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair centrale apparatuur uitgifte heb je een veelzijdige functie waarbij je in contact staat met onze makers.

Je ondersteunt de uitgifte bij het zorg dragen dat alle camera’s, lampen, microfoons en overige apparatuur/materialen volgens planning, compleet en functionerend wordt uitgegeven en ingenomen.

De apparatuur wordt gecontroleerd en daar waar nodig gerepareerd. Als er zaken ontbreken, wordt er contact opgenomen met het programma.  In het planningssysteem worden gegevens bijgehouden zodat er correct gefactureerd kan worden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat kun je verwachten?

 • Werken met leuke ervaren collega’s die jou veel kunnen leren

 • Een veelzijdige functie waarin je dagelijks contact heb met makers van alle content van BNNVARA

 • Stage bij een van de grootste Publieke Omroepen waar veel jongeren werken

 • Een stagecontract voor 32 uur per week

 • De mogelijkheid om bij onze programma’s aanwezig te zijn, achter de schermen te kijken, we hebben elk jaar leuke feestjes!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij:

 • Volgt een AV-opleiding (camera) op MBO of HBO niveau.

 • Hebt een grote interesse in camera’s en camera accessoires, je weet hier alles vanaf.

 • Vindt het leuk om handen uit de mouwen te steken, de apparatuur te onderhouden en je bent een echte aanpakker.

 • Vindt initiatief nemen en oplossingen bedenken een uitdaging die je graag aangaat.

 • Bent een mensen mens; van het contact met collega makers en producers wordt je blij en je denkt graag mee vanuit jouw technische blik.

 • Houdt van plannen en orde bewaren;

 • Kunt goed samenwerken en communiceren.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280