De Telegraaf is op zoek naar een gemotiveerde camjo stagiair. Voor minimaal 10 weken, 40 uur per week.

Vind jij het leuk om te werken bij een groot landelijk nieuwsmerk? Dan is dit je kans. De Telegraaf produceert dagelijks online video's voor de verschillende deelredacties van De Telegraaf. Naast nieuws is dat onder meer Telesport en Privé.

Als camjo voor De Telegraaf ben je verantwoordelijk voor de gezichtsbepalende nieuwsvideo's die op Telegraaf.nl verschijnen. We zoeken een camjo die met hart en ziel verbonden is aan De Telegraaf. Je draait zelfstandig items maar kan ook op pad gestuurd worden met een verslaggever.


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Research voor items
  • Items voorbereiden
  • Afspraken maken
  • Zelfstandig draaien
  • Zelfstandig monteren in Première

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je zal je begeven in een leuke en leerzame werkomgeving waar je als voltallig lid kunt meewerken;
  • Je wordt onderdeel van een jong, energiek en ambitieus team;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega's die jouw stage nóg leuker maken.
Enthousiast?Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen.Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Onze afdeling Recruitment hoort ze graag! Je kunt ons op allerlei manieren bereiken, per telefoon op 088-8247721, via WhatsApp of op e-mailadres recruitment@mediahuis.nl

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar een vlotte stagiair die van aanpakken houdt en geen problemen heeft met wisseldiensten. Kennis van monteren is een pre.

Periode:
Vanaf februari 2023 voor een periode van minimaal 10 weken (overleg mogelijk).

Let op; een opleiding is vereist.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280