Wij zijn BNNVARA, we maken programma’s als Floortje naar het Einde van de Wereld, Au Pairs, De Nieuws BV en First Dates. Bij de Centrale Webredactie van BNNVARA zorgen we ervoor dat onze verhalen online zo groots mogelijk verteld worden. Daarvoor zoeken wij vanaf vanaf februari 2023 (of eerder) een: Camjo/edit-stagiair (36 uur).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent onderdeel van de camjo-ploeg van onze afdeling en werkt mee aan de talloze producties die wij voor (de programma’s van) BNNVARA maken. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van allerlei soorten programmamateriaal voor diverse social-platforms en ondersteunt waar nodig de andere camjo’s met film- en editwerk.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gevarieerde stage waar je je niet zal vervelen bij één van de leukste mediabedrijven van Hilversum. Stuur ons wel een showreel of een link naar de video's waar je qua filmen of monteren het meest trots op bent!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt snel monteren en je wilt beter leren draaien
  • Je beheerst Adobe Premiere Pro of Avid goed
  • Camera’s zijn je lievelingsspeelgoed
  • Je kan ook een lekker moppie schrijven
  • Je weet een beetje te pielen met CMS

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281