Entra.TV is Nederlands snelstgroeiende  Content Marketing Agency op het gebied van sport (golfindustrie, voetballerij) en fashion branche!

 

Golf is booming, in Corona-tijden is het vrijwel de énige sport die altijd beoefend is kunnen worden. En dat blijkt! De 'Year over Year' groei van de golfindustrie ligt in heel europa rond de 30%(!)

Wij zijn een stel vakidioten die hier mogelijkheden in hebben gezien en op hebben ingespeeld. Binnen 14 maanden zijn wij van huiskamer > naar kantoor > naar gróter kantoor gegroeid en nemen nu de stap naar onze eerste stagiaire; jij dus! Elk hip mediabedrijf verkondigd dat zij een 'platte organisatie' betrachten te zijn. Hoop alle mediabedrijven op een stapel en wij daar zullen kop-en-schouder bovenuit steken.

 

Je krijgt bij Entra.TV de volledige vrijheid om jezelf te ontwikkelen in het gebied van AV (camera & montage), Ondernemen, Social Media Management en (foto/film) studio werk. Je krijgt dagelijks 1-op-1 begeleiding (simpelweg omdat je met ons in hetzelfde kantoor zit) om het meeste uit jezelf - je stage - te halen en tezamen met ons te groeien.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Vooropgesteld; veel fouten maken! En dat is goed - vallen en weer opstaan - ‘fouten’ zijn je beste en grootste leermeester. Tijdens je stage kom je ons team versterken op het gebied van pre-, pro- en post-productie. Je filosofeert mee in het creatieve process aan de voorkant, assisteert / filmt zelf op de draaidagen; en bouwt uiteindelijk met alle geschoten puzzelstukjes de deliverables in de montagekamer.


Uiteindelijk kun je ook geheel zelfstandig (kleinere) 1-mans ‘CamJo’ producties op je nemen; hierin ga je zelf naar de partner, filmt en monteert vervolgens de video’s. Ook in de foto/film -studio kun je dergelijke producties op je nemen.


Uiteraard begeleiden we je hierbij every step of the way! • Pre-productie: je leert werken met Google Workspaces, Click-Up, Miro. Shotlists maken, draaiboeken, planning, e.d.

 • Productie: Camerawerk, cameravoering, die welbekende ‘gelukjes’ en ‘cadeautjes’ in het moment vangen. Échte emoties. Licht opstellingen, geluid, productie-assistentie, evt. Drone besturen (indien dit je interesseert mag je een drone opleiding volgen op onze kosten)

 • Post-productie: Montage in industriestandard systemen: Premiere Pro, Davinci Resolve, After Effects, Audition. Storytelling, spanningsboog, industriestandard deliverables aanleveren. Kleurnabewerking, geluidsnabewerking. Spots maken van het geschoten materiaal, vingervlug editten.

 • Design & marketing: Evt. wordpress website bijhouden / blogs schrijven. Kanalen beheren (Instagram, LinkedIn, Facebook) met tools als; AgoraPulse, Adline, Facelift.

Wat
BIEDEN WIJ?


 • Een spannende en uitdagende stage, je groeit mee met een nieuw mediabedrijf dat de wereld wilt veroveren!

 • Een gezellig team met vaste - jonge en enthousiaste - freelancers, gave partners(klanten) en internationale producties.

 • De mogelijkheid om de golfindustrie te veroveren op het marketinggebied.

 • Werken voor fashion klanten als NED, De Sting, FOS.

 • Een foto / film - studio waar jij de vrije loop krijgt voor de tofste projecten

 • De platste mediaorganisatie van Nederland

 • Een E-Bike van de zaak!

 • Competitieve stagevergoeding (380,-)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je hebt affiniteit met de golfsport en / of de fashion industrie
 • Je Hebt ervaring met camerawerk en montage en wilt jezelf hier verder in ontwikkelen.
 • Je hebt ervaring met Premiere Pro (meerdere Adobe programma’s als After Effects en Photoshop is een pré)
 • Je hebt een creatieve en ondernemende geest; als je een verhaal verteld hangt iedereen aan je lippen!
 • Je bent leergierig en kunt goed met vrijheid omgaan. De wereld is je oyster; je haalt het onderste uit de kan.

Stuur je Motivatie, CV en Portfolio t.a.v. Bodhi!

Werken bij ENTRA TV

Meer over dit bedrijf

Entra.TV is Nederlands snelstgroeiende  Content Marketing Agency op het gebied van sport (golfindustrie, voetballerij) en fashion branche! Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. We hebben een eigen foto / film -studio in huis, de leukste golfpartners en het tofste team!

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280