Is camera en montage nou echt jouw ding? Kom dan vanaf februari 2023 stagelopen bij de Clipjesfabriek!

Als echte young professional zet jij met 9 andere stagiairs mediaproducten neer voor opdrachtgevers door het hele land. Iets voor jou? Lees dan snel verder, solliciteer direct en zet een link naar je portfolio in je motivatie!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair camera/edit ga je mee op klus, waar je jouw cameraskills vertaalt naar een echt beeldverhaal samen met de aanwezige vakspecialist. Ook monteer jij de video’s met de vetste transities, sounddesign en kleurcorrectie. Maar vergeet ook audio, podcasts, licht, livestreams, en vormgeving niet!

Liever een specialisme ontwikkelen? Dat kan natuurlijk ook! Eerder deden onze Clipjesmakers dat in voice-overs, drone vliegen, same-day edits en filmen met de gimbal.

Wat
BIEDEN WIJ?

We hebben niet voor niets een prijs voor het beste leerbedrijf in de wacht gesleept. Door middel van workshops en instructiemomenten op het gebied van camera, montage, animatie, interview, social media en nog veel meer word jij in korte tijd met persoonlijke begeleiding helemaal klaargestoomd voor het werken in de professionele mediawereld.

Een uitdagende stage met veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen input en creativiteit, een professioneel team van jong talent, een gezellige vrijmibo, stagevergoeding én natuurlijk werkervaring bij grote opdrachtgevers!

Enthousiast geworden? Solliciteer nu met je CV én portfolio via Mediastages

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt ervaring met montage, camera of geluid
  • Je bent enthousiast en nieuwsgierig
  • Je bent beschikbaar van 30 januari t/m 30 juni 2023
  • Je toont initiatief en weet van aanpakken
  • Je bent creatief en weet hoe je innovatie schrijft
  • Je bent een teamplayer en houdt van een vrimibo

Werken bij Clipjesfabriek

Meer over dit bedrijf

Een energiek en creatief mediabedrijf: dát is de Clipjesfabriek in Almere. Een plek waar young professionals met een unieke blik en innovatieve skills video’s, foto’s, animaties, podcasts en livestreams maken. Deze mediafabriek is gespecialiseerd in korte en doelgerichte clips die effectief worden verspreid via sociale media. Iets wat tegenwoordig steeds belangrijker wordt; communiceren met bewegend beeld. Samen werken we aan creatieve concepten en formats voor video, die bedrijven en instellingen publiceren op sociale media, websites en/of de publieke omroep. Denk aan infoclips, promovideo’s, rondleidingsclips, social media content, portretvideo’s, en natuurlijk animaties. Dit doen we voor onder andere voor de Gemeente Almere, het ROC van Amsterdam, het DELA Fonds, Provincie Flevoland, Trimbos Instituut, Mediastages, ManpowerGroup, de nieuwe bibliotheek Almere en Brandweer Gooi en Vechtstreek & Flevoland. We opereren vanuit hartje centrum van Almere, maar filmen door het hele land!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280