Wil jij stage lopen in de media? Ligt jouw passie bij Multi Media techniek en wil jij ervaring opdoen binnen een Broadcast bedrijf?

Ben jij opzoek naar een meewerkstage? Heb jij een technische opleiding in de richting van bv elektrotechniek / installatietechniek / datacommunicatie / netwerk- of mediatechnologie? 

Dan komen wij heel graag met jou in contact!


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zijn op zoek naar een stagiair Broadcast Engineer, dit is een echte hands-on job waarin je leert verantwoordelijk te zijn voor het technisch onderhouden van verschillende systemen en platformen voor de klanten van Red Bee Media. Het (preventief) beheer, oplossen en registreren van incidenten is je dagtaak.

In deze functie werk je voor verschillende omroepen en zorg je ervoor dat de systemen goed (blijven) werken en dat deze regelmatig up to date gehouden worden. Je bent verantwoordelijk voor Audio, Video en IT technologieën op onze eigen locatie en op locatie van klanten van Red Bee Media.

Red Bee Media is een internationaal bedrijf dus de communicatie zal deels in het Engels plaatsvinden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je kunt jezelf gaan ontwikkelen als een echte teamspeler en expert in uitzendprocessen. Je zult leren jouw analytische skills toe te passen om technische vraagstukken zelfstandig het hoofd te bieden. Een uitdagende en leerzame stage op een toplocatie met leuke klanten in een innovatief en dynamisch bedrijf met een informele sfeer.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat heb je nodig om succesvol te zijn:

  • Enthousiast, zelfstandig, analytisch, communicatief en klant- en servicegericht.
  • Je bent beschikbaar voor de periode van minimaal 3 tot 6 maanden of bij voorkeur een BBL traject. 

Het werk van een Broadcast Engineer brengt met zich mee dat je bereid moet zijn op onregelmatige tijden te werken, zowel door de week, ’s nachts als in het weekend. 

  • Startdatum: in overleg - fulltime
  • € 350,- bruto stagevergoeding per maand


Werken bij Red Bee Media

Meer over dit bedrijf

Red Bee Media heeft meer dan 2500 medewerkers in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Zweden, Finland, Duitsland, Spanje en Australië. Wij verbinden kijkers en luisteraars met content vanuit de hele wereld, waar ze zich ook bevinden. Dat doen we met behulp van een innovatieve en flexibele technologische infrastructuur en bedrijfsprocessen van topniveau. Wij zijn actief in TV-markten in de hele wereld en werken met een aantal van de sterkste merken in de sector. Onder onze klanten bevinden zich zowel publieke omroepen als belangrijke commerciële organisaties, zoals NPO, SBS, RTL, BBC, NBC, ITV, C4, Canal+, TF1 maar ook telecom-operators, internet service providers, producenten en kabelmaatschappijen. We werken samen met lokale, Europese en mondiale zenders en alles daartussen in.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280