Ben jij geïnteresseerd in een kijkje achter de schermen bij RTL's bekendste late night talkshow en wil je bijdragen aan de beeldcreatie voor het programma? Dan is deze vacature iets voor jou!

Om Eva Jinek maar even te citeren: "Mijn stage heeft mijn hele carrière bepaald. Als stagiair in Washington DC ging er een wereld voor me open en werd ik verliefd: op live televisie maken." Wil jij ook zo'n buitenkans voor jezelf? Kom stage lopen, op onze redactie, en ontdek wie jij kan worden!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als (beeld)redactie stagiair ondersteun je de beeldredactie van Jinek. Je zoekt passende foto’s en beeldmateriaal, doet research en bewerkt deze zodat ze geschikt zijn voor de uitzending. Verder ondersteun je de ‘graphics operator’ in de regie, tijdens de live-uitzending.

Wat
BIEDEN WIJ?

De kans om zowel je redactie- als studio-ervaring verder uit te breiden met vaardigheden als (beeld)research, storytelling en een uniek kijkje in de regiekamer. Je komt te werken in een team van journalisten met verschillende achtergronden, interesses en specialisaties.

Een super inspirerende werkomgeving die je met de neus op de feiten drukt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die:

  • Een grote passie voor live televisie heeft
  • Iemand die bekend is met fotobewerking en specifiek overweg kan met photoshop
  • Over sterke communicatieve vaardigheden beschikt
  • Nauwkeurig en efficiënt kan werken
  • Enthousiast, creatief, sociaal en flexibel (natuurlijk)
  • Bijna klaar is met een MBO opleiding —— of een vergelijkbare relevante HBO studie volgt

Wie is PilotStudio

PilotStudio produceert intelligente televisieprogramma’s van hoge kwaliteit met een originele twist. Liveshows, factual entertainment, documentaires, entertainment shows, real-life series, commercials, game shows en digital content. Producent van o.a Jinek, Beste Kijkers, Holland-België en Jaïr in Goed Gezelschap.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280