Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stageplek in de theatersector? Niet alleen een lichtplan uitvoeren maar ook lichtontwerp maken samen met artiesten. Geluid schuiven voor een politiek debat, bollywood-livemuziek, kindervoorstellingen, of sixties garagerock. Lijkt het je tof om onze nieuwe projecten op gebied van live-streamen, produceren en publiceren van content te ondersteunen? Kom dan in maart 2024 stagelopen bij Laaktheater!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij de technische dienst krijg je gedurende het theaterseizoen de kans om, onder begeleiding, alle aspecten van het technische proces uit te voeren. Dit doen we veelal in ons theater in stadsdeel Laak, maar ook met enige regelmaat op locatie. De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • bedienen van licht en/of geluid, maken en uitvoeren van lichtplannen, op- en afbouwen van voorstellingen en mixen van livemuziek.
  • Daarnaast technische ondersteuning leveren aan podcasts opnames, opname en bewerking van beeld- en/of geluidsopnames, onderhoudswerkzaamheden in en rondom het theater, en nog veel meer.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een uitdagende werkplek met creatieve mogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief, met uiteraard de nodige begeleiding; Een stageplek in een theater met een divers team, betrokken bij het stadsdeel Laak in Den Haag. Een stagevergoeding volgens CAO Toneel en Dans á € 350,- per maand voor een voltijd stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent vanaf maart 2024 beschikbaar;
  • Je bent creatief, flexibel en vooral enthousiast;
  • Je volgt een opleiding podium-/evenementen-/theater-/AV-techniek op MBO of HBO-niveau;
  • Bereidheid om op wisselende werktijden te werken (waaronder avonden/weekenden);
  • Je bent minimaal 18 jaar oud.

Werken bij Laaktheater

Meer over dit bedrijf

Laaktheater is het theater van stadsdeel Laak, Den Haag. Hier krijgt verbeelding een kans, waan je je even in een andere wereld of bekijk je de wereld door andere ogen. We betrekken bewoners en actief bij Laaktheater en verzekeren we ons ervan dat die verbeelding van iedereen kan worden. We werken zowel in het theater als in de wijk. Ook zijn we één van de acht Haagse cultuurankers: een plek die kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk maakt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280