Ben jij een hardwerkende MBO student bezig met een audiovisuele gerelateerde opleiding? Heb jij ambitie om bij een culturele organisatie met een grote erfenis te werken en heb jij een sterke ondernemingsgeest? Wij zoeken iemand met talent in het ondersteunen van audiovisuele techniek bij onze Meetings Events. Voel jij je aangesproken? Dan is een stage bij het nieuwe media museum Beeld Geluid in Den Haag, écht iets voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair audiovisuele ondersteuning ben je onderdeel van Team Productie en ben je met dit team verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de evenementen die binnen het museum plaatsvinden. Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen, ondersteunt én faciliteert de wensen van de opdrachtgevers. Het neerzetten en bedienen van de benodigde techniek hoort hier zeker bij. Laptops, geluidssets, speakers, beeldschermen, uplighters en het bedienen van een geluidsmixer. Deze apparatuur heeft geen geheimen voor jou. Eveneens het afbouwen en monitoren van het materiaal. Storingen vind jij geen probleem, maar juist een uitdaging. Hetzelfde geldt voor kleine reparaties uitvoeren aan het materiaal. Ook zal je de schakel in de keten zijn naar onze externe technische partners die voor hybride en live evenementen bij ons in huis zijn. Dit kan zowel in de voorbereiding zijn als op de dag zelf. Je bent in deze functie diegene die ervoor zorgt dat alle bezoekers een fantastische ervaring hebben bij ons!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een unieke kans om achter de schermen mee te draaien tijdens de vele diverse evenementen in ons mediamuseum in Den Haag! Binnen een klein team krijg je de kans om veel werkervaring op te doen op het gebied van AV. Je kunt jezelf ontwikkelen door alle ins-and-outs te leren en te werken in de culturele sector. Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding. Enthousiast? We horen graag hoé enthousiast je bent! Solliciteer vóór 3 juli en voeg in elk geval je cv (in pdf) toe. Een (korte) motivatie vinden we fijn, we laten ons door de vorm graag verrassen! Wil je eerst meer weten over deze vacature, neem dan even contact op met Chantal Zielstra, Manager Events Operations op 06 248 809 50 of vacature.denhaag@beeldengeluid.nl. We zoeken een gemotiveerde MBO of HBO student die een AV gerelateerde opleiding volgt. De stage duurt minimaal 5 maanden, De stage is voor 32/40 uur per week en de startdatum is bij voorkeur vanaf september of in overleg. Het gaat om een meewerkstage, maar uiteraard is er tijd én ruimte om te werken aan opdrachten vanuit je opleiding.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

● Wij zoeken iemand met passie voor het mediavak, je blijft rustig in minder rustige situaties, kunt blijven lachen naar opdrachtgevers en collega’s en ook zorgen voor een glimlach op hun gezicht! ● Je kunt structuur aanbrengen in een grote hoeveelheid aanvragen en daar een planning omheen bouwen. ● Affiniteit met ICT en AV ● Je bent een aanpakker en je denkt niet in problemen maar in oplossingen; ● Het spreekt voor zich dat jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en in het Nederlands en Engels, goed zijn; ● Je begrijpt dat flexibele werktijden bij een dergelijke functie horen.

Werken bij Beeld & Geluid Den Haag

Meer over dit bedrijf

Wij zijn in de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. We bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, podcasts, websites en objecten. Onze dagelijks groeiende mediacollectie bewaren we als erfgoed voor de eeuwigheid, dat is waar wij als betrouwbaar instituut voor staan. We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Van individuele bezoekers tot professionele mediamakers; iedereen is welkom en verbinden zit in ons dna. We organiseren talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden we een breed pakket aan workshops en we stimuleren academisch en journalistiek onderzoek. Met zo’n 400 bevlogen collega’s, waarin we onze zeer waardevolle vrijwilligers en stagiaires natuurlijk meetellen, dragen we iedere dag vanuit ons veelkleurige pand in Hilversum, ons historische pand in Den Haag én vanuit ons muziekweb in Rotterdam bij aan een open, vrije, inclusieve en mediawijze samenleving. Diversiteit Inclusie Bij Beeld Geluid hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, ook in de samenstelling van onze teams. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, wat je gelooft of op wie je valt, wij vinden het belangrijk dat je met enthousiasme bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280