Ben jij een hardwerkende MBO student bezig met een audio visuele gerelateerde opleiding? Heb jij ambitie om bij een culturele organisatie met een grote erfenis te werken en heb jij een sterke ondernemingsgeest? Wij zoeken iemand met talent in het ondersteunen van audio visuele techniek bij onze Meetings & Events. Voel jij je aangesproken? Dan is een stage bij het nieuwe media museum Beeld & Geluid in Den Haag, écht iets voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair audiovisuele ondersteuning ben je onderdeel van Team Productie en ben je met dit team verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de evenementen die binnen het museum plaatsvinden. Je bent het aanspreekpunt voor technische vragen, ondersteunt én faciliteert de wensen van de opdrachtgevers. Het neerzetten en bedienen van de benodigde techniek hoort hier zeker bij. Laptops, geluidssets, speakers, beeldschermen, uplighters en het bedienen van een geluidsmixer. Deze apparatuur heeft geen geheimen voor jou. Eveneens het afbouwen en monitoren van het materiaal. Storingen vind jij geen probleem, maar juist een uitdaging. Hetzelfde geldt voor kleine reparaties uitvoeren aan het materiaal.

Ook zal je de schakel in de keten zijn naar onze externe technische partners die voor hybride en live evenementen bij ons in huis zijn. Dit kan zowel in de voorbereiding zijn als op de dag zelf. Je bent in deze functie diegene die ervoor zorgt dat alle bezoekers een fantastische ervaring hebben bij ons!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een unieke kans om achter de schermen mee te draaien tijdens de vele diverse evenementen in ons mediamuseum in Den Haag! Binnen een klein team krijg je de kans om veel werkervaring op te doen op het gebied van AV. Je kunt jezelf ontwikkelen door alle ins-and-outs te leren en te werken in de culturele sector. Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding. We zoeken een gemotiveerde MBO of HBO student die een AV gerelateerde opleiding volgt. De stage duurt minimaal 5 maanden, De stage is voor 32/40 uur per week en de startdatum is bij voorkeur vanaf januari/februari of in overleg. Het gaat om een meewerkstage, maar uiteraard is er tijd én ruimte om te werken aan opdrachten vanuit je opleiding.

We horen graag hoé enthousiast je bent! Solliciteer vóór 17 december en voeg in elk geval je cv (in pdf) toe. Een (korte) motivatie vinden we fijn, we laten ons door de vorm graag verrassen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Wij zoeken iemand met passie voor het mediavak, je blijft rustig in minder rustige situaties, kunt blijven lachen naar opdrachtgevers en collega’s en ook zorgen voor een glimlach op hun gezicht!
  • Je kunt structuur aanbrengen in een grote hoeveelheid aanvragen en daar een planning omheen bouwen.
  • Affiniteit met ICT;
  • Je bent een aanpakker en je denkt niet in problemen maar in oplossingen;
  • Het spreekt voor zich dat jouw communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en in het Nederlands en Engels, goed zijn;
  • Je begrijpt dat flexibele werktijden bij een dergelijke functie horen.

Werken bij Beeld & Geluid Den Haag

Meer over dit bedrijf

Over Beeld & Geluid in Den Haag In het museum van Beeld & Geluid in Den Haag ontdek je alles over nieuws. Hoe wordt nieuws gemaakt en verspreid en wie bepaalt wat jij te zien krijgt? Na een museumbezoek snap je hoe nieuws jouw blik op de wereld vormt en weet je welke impact het heeft als jij verhalen deelt. Verder organiseren wij een divers programma met lezingen, mediacolleges en muzikale programma’s. Dit geeft je de mogelijkheid om je verder te verdiepen en mee te praten. Het aanbod richt zich op een breed publiek: van kind tot professional. Ook voor het organiseren van een impactvol congres, vergadering, diner, of (pers)conferentie ben je bij Beeld & Geluid in Den Haag aan het juiste adres. In totaal 12 ruimtes voor online, hybride en offline events!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280