Ben jij een creatieve audiovisuele student en word je graag uitgedaagd door creatieve opdrachten die je met veel zelfstandigheid mag uitvoeren? Ben je nieuwsgierig naar de rol van media in onze maatschappij, nu én in het verleden, kom dan stage lopen bij Beeld & Geluid in Hilversum.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je draait mee op de redactie bij de dagelijkse gang van zaken. Als maker doorloop je alle fases van het proces voor audiovisuele producties en maak je de vertaalslag in beeld en geluid.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Filmopnames en montage-werkzaamheden
  • Het ontwerpen en vervaardigen van animaties
  • Meehelpen met de ontwikkeling van nieuwe formats
  • Ondersteuning bij zowel het productieproces als (beeld)research
  • Eigen ideeën aandragen en uitwerken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Tijdens je stage word je onderdeel van een klein en ambitieus team. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op de gebieden die jij belangrijk vindt. Je wordt begeleid door een ervaren professional die beschikbaar is voor al je vragen en waarmee je dagelijks contact hebt.

Je ontvangt een maandelijkse stagevergoeding, 475 euro, en je stageperiode heeft een duur van minimaal 4 maanden.

Voor deze stageplek zijn we op zoek naar talent dat nieuwe ideeën en een frisse blik meebrengt. Ben jij de ambitieuze en enthousiaste stagiair die ons team komt verrijken?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante opleiding op gebied van media, communicatie, design of de creatieve sector.
  • Je bent creatief, deelt graag je ideeën en hebt een goed gevoel voor de combinatie van beeld en geluid.
  • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen op gebied van media, zowel online als offline.
  • Je hebt ervaring met filmen, monteren en / of animatie en design-vaardigheden zijn een grote pre. We werken veelal met Adobe Cloud-software (Première, After Effects, Photoshop, Illustrator).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in voorjaar 2024. Vergeet vooral niet een link mee te sturen naar je online portfolio.

Werken bij Beeld & Geluid Hilversum

Meer over dit bedrijf

Beeld & Geluid is het toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor professionals en particulieren in ons mediamuseum en online. We zijn een van de grootste archieven ter wereld en we bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, van video(games), gifjes tot TikToks en podcasts. Daarnaast creëren wij ook eigen content en maken we gebruik van archiefmateriaal om de verhalen uit het heden en verleden te vertellen en te duiden.

Beeld & Geluid is één van de autoriteiten die het Nederlandse medialandschap in kaart brengt en actuele ontwikkelingen benadert vanuit historisch perspectief. Zo laten we zien welke impact media hebben op ieders leven. Dat doen we met een groot aantal partners, zoals creatieve mediamakers, BN'ers, deskundigen, betrokken bedrijven en relevante influencers. Op die manier dragen we samen bij aan een mediawijzere wereld.

Wil jij meewerken als av-maker/ redacteur aan ons nieuwe interactieve mediamuseum en publieksprogrammering? Solliciteer dan snel op deze stagevacature.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280