Ben jij die jonge, frisse, leergierige student die denkt en ademt in 'bewegende beelden’? En weet je precies hoe je die beelden via social media kunt pushen? Houd jij daarnaast van aanpakken, barst je van de ideeën, durf jij dingen te proberen en wil jij ook leren hoe je dit aan zou moeten pakken?

Dan willen wij jou heel graag leren kennen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De allerleukste regionale ochtendshow van Nederland - De Ontbijttafel - is namelijk op zoek naar een stagiair Videocontent. Dit betekent dat je van idee tot uitvoering zorgt voor leuke, prikkelende content die we kunnen gebruiken voor onze socials en op onze website.

Een super leerzame stageplek in een gedreven team.

Wat
BIEDEN WIJ?

De volledige verantwoordelijkheid op het gebied van social media. Jij maakt en bepaalt grotendeels welke video's er online komen. Naast het maken van video's leer je schrijven en produceren. Naast je vaste taken is er veel ruimte voor eigen input.

De startdatum is in overleg.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Kennis van videobewerking, social media, audiobewerking en met een beetje mazzel ook nog fan van radio? Dan is dit dé plek voor jou!

Het team staat naast je vaste werkzaamheden ook volledig voor je klaar om je andere facetten van het (radio)vak bij te brengen en mee te nemen in het proces van het ontstaan van de Ontbijtafel.

Werken bij NH Media

Meer over dit bedrijf

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280