Vind jij het leuk om producties van begin tot eind te produceren binnen een klein informeel team? Word jij liever niet in een hokje geduwd? Dan zit je bij productiehuis Academy Pictures met een diversiteit aan programma’s en platforms helemaal goed! Graag nodigen wij nadrukkelijk jongens uit te reageren, om de balans in ons team te waarborgen. 

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Vanaf begin september 2022 hebben wij een aantal stageplekken op fulltime basis beschikbaar. Je zal voornamelijk werken voor online jongerenplatform Club Next en studentenplatform SPOT ON.


Club Next maakt content over maatschappelijke thema's die nu onder jongeren spelen. Met dit platform proberen we jongeren verder te helpen voor een betere toekomst.SPOT ON is een platform voor en door studenten van het ROC Mondriaan in Den Haag.


We zoeken een enthousiaste stagiair die houdt van het direct uitvoeren van opdrachten. Jij wilt liever niet wachten tot morgen en vandaag alle lijntjes hebben uitstaan. Ben jij een kei in audiovisuele vormgeving, en weet jij je weg te vinden in Adobe Premiere Pro? Daar worden we blij van!


Wil jij je daarnaast;


- Activistisch inzetten voor een betere toekomst van jongeren? - Soms ook in beeld presenteren?- Weet jij van aanpakken?


Kortom, je bent creatief, meedenkend, stressbestendig en zelfstandig. Vind jij het ook leuk om na te denken over de inhoud van een programma of format, ben je niet bang om mensen te bellen, vind je researchen leuk, en ben je creatief ingesteld? Dan ben je een redacteur in de dop. Ben je bekend met Canva? Mooi, want daar werken we veel mee! Ook fijn als je Nederlandse taal foutloos is.


Grote pré: je hebt ervaring met het maken van videocontent (zelfstandig draaien van items) en het editen van video’s.


Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een stagevergoeding (€ 300 p/m), bieden we je een mooie werkplek naast het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, en alle nodige begeleiding om te leren en te groeien als mediamaker. Ook voor lunch wordt gezorgd!


Even enthousiast als ons? Klik dan snel op de button bovenaan ‘Direct Solliciteren’. Doe maar. Vinden we leuk!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent energiek, enthousiast en leergierig
  • Je wilt op meerdere gebieden leren, niet alleen op het gebied van je opleiding
  • Je hebt grote affiniteit met digitale media (online)
  • Je bent proactief, stressbestendig en vooral gezellig
  • Kan goed samenwerken, maar bent ook zelfstandig sterk
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in het Nederlandse schrift!
  • Op de hoogte zijn van de laatste digitale trends is een pré
  • In bezit van een OV-kaart en het liefst een rijbewijs B
  • Kennis hebben van het Adobe pakket

Werken bij Academy Pictures

Meer over dit bedrijf

Academy Pictures werkt met de meest gedreven en creatieve mediatalenten. Door deze samenwerking dragen we bij aan het maatschappelijk belang van onderwijs. Wij geloven in de synergie tussen jong talent en professionals en staan voor verrassende kwalitatief hoogwaardige content van zowel grote als kleine producties.

‘Talented Content’ is het credo van Academy Pictures. Kwaliteit staat daarbij bovenop. Wij bieden talenten de kans te groeien en excelleren op alle vlakken van productie. Dit houdt in dat we altijd op zoek zijn naar de beste talenten om samen met professionals te werken aan uitdagende content. Deze combinatie maakt ons uniek en vormt de leidraad voor nu en de toekomst om te produceren voor zowel de nationale- als de internationale markt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280