Jij wil je verdiepen in het radiowerk en alle vlakken van dit medium verkennen. Je bent geïnteresseerd in persoonlijke verhalen en denkt graag mee over hoe dit het beste tot zijn recht komt in een uitzending. Jij bent de stagiair die wij zoeken voor ons avondprogramma op Radio 5!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bouwt mee aan de dagelijkse radio-uitzendingen door het bedenken van onderwerpen en het voorbereiden hiervan. Je krijgt verantwoordelijkheid voor een hele uitzending. Je leert hoe je een radio-uitzending regisseert, maakt (in overleg) reportages en neemt een kijkje bij andere EO-radioprogramma’s op NPO Radio 5. Ook ga je leren om een radio-uitzending te regisseren. Dit doe je hoofdzakelijk bij De Avond van 5, maar ook bij de andere programma’s die de EO maakt op NPO Radio 5 kun je in overleg aan de slag.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gezellige werkplek bij de EO met leuke collega’s die je graag meenemen in de fascinerende wereld van het radio maken. We werken samen in ons kantoor in Hilversum, maar ook gedeeltelijk thuis. Je krijgt volop de gelegenheid om alle kanten van het radiovak te ontdekken bij de steeds populairder wordende zender NPO Radio 5.

Aan het einde van je stage ben je in staat om zelfstandig een radio-uitzending op te zetten en deze te regisseren, waarbij je oog hebt voor de luisteraar en de missie van de EO.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij werkt graag samen in een team, maar zelfstandig werken waarderen wij ook! Je bent een creatieveling met oog voor persoonlijke verhalen. Je wil alles leren over radio, van de voorbereiding tot het regisseren.

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280