Heb jij een brede interesse, kan je goed samenwerken, ben je creatief en durf je initiatief te tonen? Dan ben jij misschien wel een aanstormend redactie talent waar wij een stage plek voor hebben.

 
 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je zal de eindredacteur en redacteuren ondersteunen bij de redactionele werkzaamheden voor onze TV-programma's en/of online videoproducties. Denk hierbij aan het benaderen op verschillende manieren van het zelfde onderwerp, wat sluit aan op de doelgroep?

Je ondersteunt de eindredacteur en redacteuren van onze TV-programma's en/of online videoproducties met de redactionele uitvoer van de programma's. Je bent nauwkeurig, kunt overzicht behouden, kan goed met mensen opschieten en bent leergierig.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een enerverende stage in een klein, jong en dynamisch bedrijf. Je wordt een-op-een begeleidt, maar je krijgt ook alle vrijheid om je zelfstandig te ontplooien

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je verdiept je in informatie, de ene keer echt jouw ding de andere keer misschien net wat minder maar met het zelfde enthousiasme. Je bent nauwkeurig, kunt overzicht behouden, kan goed met mensen opschieten, komt verrassend uit de hoek, bent stressbestendig en bent leergierig.

We zoeken iemand met goede dosis humor. Ook loop je niet weg voor je verantwoordelijkheid en heb je geen 9/5 mentaliteit! Nieuwsgierig? Reageer dan snel en wie weet zien we elkaar binnenkort!

Wie is Concept Street

Concept Street is een jong creatie- en productiebedrijf in Hilversum, dat zich bezighoudt met de productie van lineaire én online TV-programma’s. Je kunt ons o.a. kennen van Denkend aan Holland (MAX, NPO1) met André van Duin en Janny van der Heijden, Fred van Leer: Alles uit de Kast (TLC), Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (BNNVARA, NPO3), Team Spoedeisende Hulp (RTL5).

 

Het bedrijf is opgericht door Roy Aalderink, Peter Lubbers en Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), de Amerikaanse studio die onder andere bekend is van Fargo, The Handmaid’s Tale, James Bond, Survivor en The Apprentice.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280