Durf je dat? De Verandering is een van de langst lopende titels van de EO. En het is een programma dat de kernwaarde van de EO nog steeds hoog in het vaandel heeft, namelijk: Verhalen vertellen over hoe mensen, vaak vanuit een diep dal, met de hulp van God weer omhoog klimmen.

Zo is er het verhaal van Gerrit, die in de isoleercel uit verveling de bijbel las en daardoor zo gegrepen werd, dat hij nu een volgeling van Jezus is. Of het verhaal van Annemarie, die zo streng werd opgevoed, dat ze niet meer durfde te leven. Verschillende verhalen van heel diverse mensen met toch dezelfde uitkomst dat God nog steeds mensen wil helpen te veranderen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stage lopen bij De verandering is veel meer dan alleen maar bellen en scannen en meer van dat soort dingen. Het is vooral samen met de redactie zoeken naar geschikte gasten met de juiste verhalen en om te kijken of jouw gast en zijn of haar verhaal in het format van een aflevering past. Dat betekent ook dat je gasten op locatie bezoekt, intense gesprekken hebt, goede verslagen maakt en die, na goedkeuring van je begeleider, overdraagt aan een van de regisseurs. Samen met de regisseur ben je nauw betrokken bij het maken van het script en het hele proces die leidt tot het filmen van je verhaal.

Wat
BIEDEN WIJ?

Kortom: Bij de verandering mag je tegelijk Leren en Doen! Nieuwsgierig of wil je graag een gesprek?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Bij De Verandering krijg je de kans om je “ eigen “ verhaal op de buis te brengen. Dat is niet alleen uitdagend maar vraagt ook verantwoordelijkheid en inzet waar nodig. Meestal overdag, maar soms ook in de avond!

In grote lijnen vragen we het volgende:

  • Dat je of zelf of uit de redactiebak met geschikte verhalen komt
  • Dat je mensen gaat bellen en duidelijke verslagen maakt
  • Dat je een Teamplayer bent en je niet isoleert van de anderen
  • Dat je van uitdagingen houdt
  • Dat je kunt omgaan met de vrijheid die je krijgt om te werken aan je eigen onderwerp

Wie is EO

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280