Bureau Buitenland is het dagelijkse programma op Radio 1 met: Internationaal nieuws, reportages, geopolitiek, achtergronden en opmerkelijke verhalen uit het buitenland. Maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 19.30 uur op NPO Radio 1. Actief op social media! De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Bureauredactie Voorgesprekken voeren met gasten
  • Artikelen plaatsen voor de website en social media
  • Productie-taken
  • Meewerken aan totstandkoming van het programma
  • Assisteren bij live-uitzending de website en social media

Wat
BIEDEN WIJ?

De stageperiode is vanaf mei 2021. Minimaal 3 maanden maximaal 4 maanden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een gemotiveerde, nieuwsgierige en leergierige student met een brede maatschappelijke ontwikkeling, specifieke kennis van en belangstelling voor buitenland politiek/cultuur. Journalistieke (radio en online) interesse/ervaring is een pré. Goede computervaardigheden en bekend met social media.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO is een crossmediale publieke omroepvereniging. De VPRO wil buiten de gebaande paden duiden wat er in de wereld gebeurt en bijdragen aan de vorming van ideeën en meningen. Door in de programma’s verdieping te geven, door te vragen, ongebruikelijke invalshoeken te kiezen, andere onderwerpen te agenderen en nieuwe inzichten te presenteren. De VPRO levert een relevante bijdrage aan onderzoeksjournalistiek, buitenlandse verslaggeving, kunst en cultuur, drama en documentaire, wetenschap, geschiedenis en jeugdprogrammering. De omroep is autonoom en eigenzinnig en gaat het experiment niet uit de weg. De VPRO is op zo veel mogelijk platforms te vinden en werkt samen met (inter)nationale partners.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280