Heb jij interesse in het monteren met AVID of wil je dit graag leren? Heb je affiniteit met het laatste (show) nieuws? En zou jij willen meewerken aan een live nieuwsprogramma op nationale televisie, waarbij je onderdeel bent van het proces dat aan die uitzending voorafgaat? Dat kan!

Bij de afdeling Editing van Talpa TV Productions is er vanaf februari 2024 plaats voor een Mediadesk/Editing stagiair voor 32 - 40 uur per week voor de duur van minimaal 5 maanden.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair editing maak je deel uit van het Editing Team van Talpa TV Productions, dat onderdeel is van Talpa Network. Je komt eerst te werken bij de Mediadesk, waar je als spin in het web zorg draagt voor het correct inladen van het beeldmateriaal dat nodig is voor de uitzendingen van Hart van Nederland en Shownieuws. Op deze plek leer je werken met de verschillende systemen waar de afdeling gebruik van maakt. Nauwkeurig zijn is hier key!

Later in je stage zal je als junior editor gaan meewerken aan de nabewerking van items voor de uitzending. Het gaat er hierbij vooral om dat de video-items technisch helemaal correct zijn. Jij legt dus de laatste hand aan items voor ze op zender gaan. Daarbij maak je gebruik van AVID mediacomposer.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een stageplaats van (minimaal) vijf maanden, waarin je intensief begeleid zal worden. Tijdens deze stage maak je kennis met alle facetten die bij het maken van een nieuwsuitzending komen kijken, waarbij de nadruk ligt op de technische nabewerking van de nieuwsitems.

Maar een kijkje in onze studio, een dagje mee met een verslaggever of over de schouder van een producer meekijken, behoren ook tot de mogelijkheid. Verder krijg je een stagevergoeding van € 350,- bruto bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar een stagiair die:

  • Een media gerelateerde opleiding op MBO of HBO niveau volgt en in het derde of vierde jaar zit.
  • Nieuwsgierig en nauwkeurig is;
  • Onder tijdsdruk het overzicht weet te bewaren;
  • Goed kan luisteren en communicatief vaardig is;
  • Collegiaal is en graag in teamverband werkt;
  • Affiniteit heeft met nieuws en actualiteiten; 
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft (de diensten zijn van 15:00-23:30 uur); 
  • In de omgeving van Hilversum woont of over eigen vervoer beschikt.

Werken bij Talpa TV Productions B.V.

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder.
Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280