Ben jij op zoeke naar een boeiende stageplaats?  WM Studio’s heeft ruimte voor een stagiair marketing en communicatie. Bij ons krijg je de kans om creatieve verhalen te verspreiden en onze innovatieve projecten te promoten. Leer en groei in een bruisende omgeving waar jouw ideeën het verschil maken. En als de klik er is van beide kanten dan bieden we je na je stage een baan aan. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair marketing & communicatie ben je o.a. de spil in ons online verhaal. Je beheert social media, je bedenkt, produceert (met het team) en deelt boeiende video vlogs. Je praat en denkt mee bij externe communicatie uitingen en je assisteert bij grootschalige producties. Je bent het aanspreekpunt voor de freelancers en/of de opdrachtgever als je dat leuk vindt. Jouw creativiteit en communicatieve vaardigheden dragen bij aan het succes van onze videoprojecten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als tegenprestatie voor jouw inzet bieden wij onze stagiair marketing & communicatie een minimale stagevergoeding van € 200, Een verdubbeling en meer kan ook maar dat hangt af van jouw betrokkenheid/je inzet. Je krijgt hands-on ervaring in een bijzonder creatieve omgeving, de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en een waardevol netwerk op te bouwen in de videoproductie-industrie. Bovendien bieden we een inspirerende leeromgeving waarin eigen initiatief wordt aangemoedigd en gewaardeerd.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Vloeiend Nederlands is een vereiste, zowel mondeling als schriftelijk. Basiskennis van social media is essentieel. Enige ervaring met videoproductie is een pluspunt. Als teamspeler ben je leergierig en toon je proactief eigen initiatief.

Werken bij WM Studio's

Meer over dit bedrijf

Vanuit onze greenscreen studio in Loosdrecht en op locatie produceren wij dagelijks, met veel plezier en passie voor het vak, efficiënte zakelijke videocontent voor onze klanten en partners. Ook jouw organisatie kunnen wij met dynamische videocontent succesvol in beeld brengen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280