Voor het vierde seizoen van De regels van Floor is NLFilm op zoek naar een enthousiaste stagiair ter ondersteuning van het licht department.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je zult het lichtteam ondersteunen in alle taken op en rondom de set tijdens de draaidagen in Mijdrecht. De stageperiode zal van 1 oktober t/m 7 november 2020 zijn. (uitloop eventueel tot 14 november)

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke leerzame lichtstage op een dynamische filmset.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent klaar om je handen uit de mouwen te steken, hebt een interesse in licht en wil graag meer leren over het werken op een filmset. We verwelkomen mensen van elk opleidingsniveau om te reageren op deze vacature.

Wie is NL Film & TV B.V.

NL Film is een creatieve productiemaatschappij en is gevestigd in hartje Amsterdam. Sinds de oprichting in 2001 hebben we een veelzijdig portfolio opgebouwd met het produceren van speelfilms, drama en jeugdseries. Hierbij brengen we een gevarieerd aanbod van kwaliteitsproducties voor iedere doelgroep. Het portfolio van televisiedrama reikt van NPO series Penoza, De Zaak Menten en jeugdserie SpangaS tot dramaseries Zwarte Tulp en Bluf voor commerciƫle zenders. Ook produceren we content voor YouTube, zoals Vakkenvullers. Dankzij uiteenlopende speelfilms, waaronder Bankier van het Verzet, Tonio, Mannenharten 1&2, Weg van Jou en All You Need Is Love behoort NL Film tevens tot de meest actieve en spraakmakende Nederlandse filmproducenten van dit moment.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280