Wil jij binnen de AV wereld snel leren en meedraaien als een volwaardig teamlid i.p.v. alleen sjouwen, kabels trekken of boodschapjes doen? Dan is streamstudio.nl je stageplaats.

Als je een beetje feeling en passie hebt voor het vak dan sta je bij ons binnen enkele weken al talkshows of interviews te draaien. Dit is je gouden kans.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je denkt mee over de inhoud van producties.
  • Je gaat kleine en grote virtuele studio producties voorbereiden, opbouwen finetunen en zelf schakelen zodra je daar toe in staat bent.
  • Je produceert en/ of draagt bij aan de aftermovie van een productie en de social media plaatsingen van streamstudio.nl.
  • Over welke vaardigheden beschik jij?

Wat
BIEDEN WIJ?

Een kans om als volwaardig teamlid mee te draaien met een AV productie team met doorgroeimogelijkheden / kans op een vaste baan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Inzet, enthousiasme en leergierig.
  • Basis AV kennis is een pr√©.
  • Passie voor het vak vinden wij geweldig en belonen we.

Werken bij Streamstudio.nl

Meer over dit bedrijf

streamstudio.nl is gespecialiseerd in het produceren van Branded video content. Met branded video content maximaliseer je traffic, leads, conversies en loyaliteit. Branded video content zijn korte bedrijfsvideo’s in lijn met de huisstijl /identiteit van het merk. Branded video content is hét nieuwe kanaal in de marketingcommunicatie strategie. Branded video content wordt ingezet voor zowel externe als interne communicatie. Denk daarbij aan: collega’s in beeld, klantcases, bedrijfsjournaal, in gesprek met, talkshows, FAQ video’s, workshops, masterclasses, gastcolleges, optredens, een viering, een lancering, maandelijks gesprek CEO/management. enz. Boeiende bedrijfs TV die past bij jouw merk, bedrijf of product.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280