Voor onze afdeling mediamanagement zijn we per augustus/september op zoek naar een leergierige, stressbestendige mediamanagement stagiair. Bij Fabiola ontvangen we je graag in een hecht en gezellig team waar je veel kansen krijgt om verschillende dingen te proberen en meters te maken binnen mediamanagement. Ben jij degene die orde in de chaos kan scheppen en kan blijven lachen als de opdrachten zich opstapelen? En… snap je ook nog hoe de techniek werkt?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als mediamanagement stagiair biedt je op veel verschillende manieren technische ondersteuning aan alle producties binnen Fabiola. De mediamanagers hebben veel en divers werk, en daar kunnen ze jouw hulp goed bij gebruiken.

Naast de algemene taken die op de afdeling voorbij komen ga je zorg dragen voor het inladen en exporteren van gefilmd materiaal, doe je de planning van de montagesets en de in- en uitgifte van de camera’s en accessoires. Verder help je met technische problemen op de werkvloer en andere technische vragen waar je lieftallige collega’s mee komen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Fabiola bieden wij jou een unieke stageplek binnen de Nederlandse televisieproductie. Fabiola is een jong en informeel bedrijf met een grote verscheidenheid aan mensen, programma’s en werkzaamheden. Vanuit ons kantoor aan het IJ in Amsterdam doe je klussen in alle soorten en maten.

Je krijgt van ons écht de mogelijkheid om mediamanagement van dichtbij mee te maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Ben jij Iemand met passie voor het mediavak? …Stressbestendig, klantvriendelijk en servicegericht? …In staat overzicht te behouden en secuur te blijven werken, ook als de werkdruk erg hoog is? 
  • Ben jij flexibel inzetbaar. Ons werk gaat 24/7 door, dus we zijn niet op zoek naar iemand met een van 9 tot 5 mentaliteit; 
  • Heb je affiniteit met computers. We werken in een videobedrijf, maar de ICT erachter is net zo belangrijk als het videogedeelte;
  • Het is een pre als je een opleiding in een video/mediatechnologie richting hebt afgerond. Het is overigens geen must…Het allerbelangrijkst is dat je passie voor het vak hebt.

Wie is Fabiola BV

Fabiola produceert programma’s in alle genres voor alle omroepen en zenders in Nederland. Bekende titels zijn Man bijt hond (SBS6), Topdokters (RTL4), De TV kijker van het jaar (NPO1/AVROTROS), De Alleskunner (SBS6) en Groeten uit 19xx (RTL4). Fabiola is gevestigd in Amsterdam.

Fabiola is een samenwerking van de prominente Belgische productiehuizen Woestijnvis en Lecter Media. De twee producenten bundelen hiermee hun creatieve krachten in Nederland. Woestijnvis en Lecter Media zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, De Mol, Hotel Römantiek, Man Bijt Hond en Groeten Uit 19xx.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Franciska Westenborg

Franciska Westenborg

Adviseur Contracten 035 6466 251