Kan jij lekker monteren, ben jij op de hoogte van de laatste videotrends en wil jij meewerken aan de vetste videocampagnes?

Bij FOUR CREATING hebben we plek voor een fulltime stagiair op onze edit-afdeling.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wij zijn FOUR CREATING, een Amsterdams videobureau gespecialiseerd in visual storytelling. Met een groep van 13 creatievelingen werken wij dagelijks aan vernieuwende campagnes. Dit doen we voor onze partners als de Nationale Postcode Loterij, Hertog Jan, Porsche, New York Pizza en RTL Nederland.

Ondanks de jonge, informele bende die we zijn, leveren we dagelijks topkwaliteit. Onze talenten werken verdeeld over drie afdelingen: pre-, productie- en post-productie-afdeling. Zo kunnen wij van idee tot eindproduct onze partners servicen. En de vetste videocampagnes opleveren natuurlijk.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij FOUR CREATING krijgen gepassioneerde videomakers de ruimte om de mooiste campagnes te creëren. Dit doen we in een informele sfeer, waar lunch voor je wordt geregeld en de koelkast (meestal) goed gevuld is. Start- en einddatum zijn bespreekbaar en een marktconforme stagevergoeding is aanwezig.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Voor talent is bij ons altijd plek, maar onze voorkeur gaat uit naar een vierdejaars student (MBO/HBO/WO) op zoek naar een fulltime stage. Belangrijkste is dat je enthousiast, leergierig en een passie voor editen hebt. Met als pré, affiniteit met de programma’s van Adobe (Premiere, After Effects, Photoshop, Audition, Encoder).

Werken bij FOUR CREATING

Meer over dit bedrijf

Wij zijn FOUR CREATING, een Amsterdams videobureau gespecialiseerd in visual storytelling. Met een groep van 11 creatievelingen werken wij dagelijks aan vernieuwende campagnes. Dit doen we voor onze partners als de Nationale Postcode Loterij, Hertog Jan, Porsche, New York Pizza en RTL Nederland. Ondanks de jonge, informele bende die we zijn, leveren we dagelijks topkwaliteit. Onze talenten werken verdeeld over drie afdelingen: pre-, productie- en post-productie-afdeling. Zo kunnen wij van idee tot eindproduct onze partners servicen. En de vetste videocampagnes opleveren natuurlijk.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280