Heb jij een passie voor monteren en de ambitie om video-editor te worden? Ben je goed in verhalen vertellen via beeld, maar ook aan de lunchtafel? Dan staan wij te popelen om jou te ontmoeten!

Awesome Originals is op zoek naar een edit stagiair die zijn/haar technische en creatieve edit skills wil showen én verbeteren. Vanaf september komt er in ons team een plekje vrij voor een stageduur van vijf maanden!

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Bij ons ga je meteen aan de slag met het editen van videoseries voor onze klanten. Je krijgt het ruwe materiaal onder je neus geschoven, bent verantwoordelijk voor het verwerken van interne én externe feedback en je bent uiteindelijk ook degene die er een strik omheen doet.

Jij zorgt er voor dat in iedere aflevering het verhaal duidelijk overgebracht wordt en je hebt hierbij ook de ruimte om je creativiteit in te zetten. Wij bieden je een uitdagende en leerzame (meeloop)stage waarin je je verder kunt ontwikkelen in het montagevak.

Je draait mee als volwaardig medewerker in ons creatieve team: dit betekent dus veel leren door te doen!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • een maandelijkse stagevergoeding van €450,- een plek in een gezellig, jong team
  • een gezellige vrijdagmiddagborrel met discobal én draaitafel
  • een wekelijkse bootcamp op dinsdag (tijdens werktijd)
  • een uitgebreide, gezonde en lekkere lunch bij ons kantoor in Amsterdam-Noord (op loopafstand van de pont)

Wist je dat… de helft van ons team ooit gestart is als stagiair? er op dinsdag al besproken wordt welke (airfryer)snack er geserveerd wordt bij de vrijmibo? we een Grand Prix Content Marketing Award gewonnen hebben voor beste videoserie?!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een stagiair die:

  • bij voorkeur een relevante HBO of WO studie volgt
  • vanaf september 2024 voor minimaal vijf maanden fulltime beschikbaar is
  • affiniteit heeft met online media/videoproductie/montage 
  • ervaring heeft met Adobe Premiere en bij voorkeur ook met After Effects én weet hoe je het hoofd van je ene collega op het lichaam van je andere collega kan plakken.
  • weet hoe je een verhaal via beeld vertelt
  • vol zit met energie en wil vlammen!

Werken bij Awesome Originals

Meer over dit bedrijf

Wij zijn een video format agency, gespecialiseerd in echte verhalen van echte mensen. We maken uiteenlopende video content voor diverse platformen en merken zoals ANWB, LINDA., &C, KNGF, Bol., Grolsch en L’OR.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280