Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. www.museumtv.nl is dé plek waar consumenten via video’s hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van The Eye filmmuseum, het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum. Daarnaast werken we samen met onder meer KPN, Ziggo, AD aan verschillende projecten en formats.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, hands-on productiestagiair die ons platform komt versterken met het maken van mini-documentaires. De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en coördineren van de shoots voor verschillende musea, en het begeleiden van de postproductie.

Van het begin tot eind word je betrokken bij het project. Je zult daarbij begeleid worden door een ervaren producer die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt. Daarnaast is er ruimte voor het bedenken en creëren van je eigen content en kan je zo zelfstandig mogelijk aan de slag. We zorgen er samen voor dat je zoveel mogelijk uit je stage haalt.

Wat
BIEDEN WIJ?

De meest culturele creatie stage van Nederland! Een stage vergoeding van €200,- per maand voor 32 uur MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en wordt onder andere gesteund door Het Mondriaanfonds, het VSB fonds en het Prins Bernhard Fonds. Ons kantoor bevindt zich in Haarlem, aan het Centraal Station en is bijzonder makkelijk te bereiken met het OV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een echte creatieve regelaar
  • Punctueel en georganiseerd
  • Affiniteit met de culturele sector
  • WO of HBO-niveau in 3e of 4e jaar
  • In het bezit van een OV-jaarkaart / studenten-OV
  • Ervaring met cameravoering, redactie of montage is een plus

Werken bij Museum TV

Meer over dit bedrijf

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling. Zie voor meer informatie onze website

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280