Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. Wij zijn de plek waar consumenten via video's hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Eye Filmmuseum, Van Gogh tot het Marine Museum en het Louwman Automobielmuseum. Daarnaast werken we samen met onder meer KPN, Ziggo en AD aan verschillende projecten en formats.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, hands-on productie stagiair die ons platform komt versterken met het maken van onze audiovisuele producties. De werkzaamheden bestaan uit het opzetten en coördineren van de opnames voor verschillende musea en het begeleiden van de postproductie.

Van het begin tot het eind word je betrokken bij het project. Je zal daarbij worden begeleid door een ervaren producer die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt. Daarnaast is er ruimte voor het bedenken en creëren van je eigen content en kan je zo zelfstandig mogelijk aan de slag.

We zorgen er samen voor dat je zo veel mogelijk uit de stage haalt. Een vroegere startdatum is in overleg mogelijk.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • De meest culturele productie stage van Nederland!
  • Een stage vergoeding van €200,- op basis van een werkweek van 32 uur

MuseumTV is een initiatief van Stichting Ons Museum en wordt onder andere gesteund door het Mondriaanfonds, het VSB Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Ons kantoor bevindt zich in het stationsgebouw van Haarlem en is gemakkelijk te bereiken met het OV.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een echte creatieve regelaar
  • Punctueel en georganiseerd
  • Affiniteit met de culturele sector
  • HBO of WO-niveau in 3e of 4e studiejaar
  • In bezit van een studenten OV of OV-jaarkaart
  • Ervaring met cameravoering, redactie of montage is een plus

Werken bij Museum TV

Meer over dit bedrijf

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling. Zie voor meer informatie onze website

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280