Bij MuseumTV werken we elke dag op een innovatieve manier aan het in beeld brengen van tentoonstellingen en collecties van musea in heel Nederland. www.museumtv.nl is dé plek waar consumenten via voornamelijk video hun informatie over tentoonstellingen kunnen vinden. Van het Eye Filmmuseum en het Van Gogh tot het Marinemuseum en het Louwman Automobiel Museum. Daarnaast werken we samen met onder meer KPN, Ziggo en diverse omroepen aan verschillende projecten en formats.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een enthousiaste, zelfstandige, sociale, hands-on stagiair die ons productieteam komt versterken door het produceren en monteren van online video- content. Je helpt hierbij mee met de producties van de MuseumTV video’s met professionele crew en regisseurs, maar zal ook zelf content monteren voor bijvoorbeeld social media. Je zal daarbij begeleid worden door een ervaren producer die je graag coacht en alle ins-and-outs van het vak bijbrengt.

Daarnaast is er ruimte voor het bedenken en creëren van je eigen content en kan je zo zelfstandig mogelijk aan de slag. We zorgen er samen voor dat je zoveel mogelijk uit je stage haalt.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • De meest culturele creatie stage van Nederland!
  • De stagevergoeding bedraagt € 200,- per maand op basis van 32 uur per week.
  • Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam.
  • Op woensdagen en in het weekend ben je vrij.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ervaring met camerawerk is een plus, maar het is vooral belangrijk dat je zelfstandig wil produceren en kan editen met Premiere Pro en om kan gaan met Photoshop. Daarbij is het zaak dat je een creatieve en culturele mindset hebt en opvallende en leuke dingen wil creëren!

De stageperiode start begin februari en je bent (in overleg) beschikbaar voor de periode van 700 uur.

Werken bij Museum TV

Meer over dit bedrijf

MuseumTV is hét videoplatform dat kunst, cultuur en design tot leven brengt. We vertellen u wat er achter de schermen van uw favoriete museum gebeurt. Onze presentators geven u een kijkje in het leven van de kunstenaar. En de curatoren nemen u mee de diepte in tijdens rijke achtergrondverhalen over de nieuwste tentoonstelling. Zie voor meer informatie onze website

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280