Zin om het vak van radiomaker, podcastmaker én online redacteur onder de knie te krijgen in een creatieve, dynamische omgeving? Dan zoeken wij jou!

Vanaf 30 augustus is er plek voor een enthousiaste en creatieve stagiair bij het spiksplinternieuwe NPO Radio 2-programma Gijs 2.4, elke maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 op de best beluisterde radiozender van Nederland! In dit muziekprogramma zorgt Gijs Staverman er voor dat de luisteraar weer een flinke dosis energie krijgt voor de rest van de werkdag!

Wil jij je stempel drukken op dit nieuwe programma? Grijp dan nu je kans en solliciteer! En wie weet word jij de komende vijf maanden onze nieuwe stagiair!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent zowel inzetbaar voor online als de uitzending. Samen met het team van Gijs 2.4 bereid je de uitzending voor én kom je met ideeën hoe we Gijs die dag op social media presenteren! Ook ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van de podcast 'Staverman Stand-up' en andere evenementen zoals de Top 2000!

Wat
BIEDEN WIJ?

Je gaat werken in een dynamische omgeving waar verschillende radioprogramma's voor KRO-NCRV worden gemaakt. Je werkt met radiomakers die liefde voor het vak hebben, hard werken, elke dag voor het beste eindproduct gaan en onderweg veel lol hebben. Natuurlijk zorgen wij voor de perfecte begeleiding.

Na afloop van je stage ben jij een radiomaker die zo ergens aan de bak kan! Oh en hadden we al gezegd dat je gaat meewerken aan de Top 2000, het grootste radio-evenement van Nederland! Hoe tof is dat?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een echte muziekliefhebber en bent ieders favoriete teamgenoot in de muziekronde bij een pubquiz! Verder ben je goed op de hoogte van het nieuws en weet je alles over social media (Instagram, Facebook, TikTok & Twitter). Je weet welke posts goed scoren en bent in staat deze zelf online te gooien.

Ben je daarnaast ook nog groot liefhebber van cabaret en stand-up en ben je bereid te leren hoe je werkt in Omniplayer? Dan is deze stageplek jou op het lijf geschreven! Omdat je werkt in een klein team, is zelfstandig kunnen werken een dikke plus!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280