Wij zijn BNNVARA, we maken programma’s als Floortje naar het Einde van de Wereld, Matthijs Gaat Door, De Nieuws BV en First Dates. Bij de Centrale Webredactie van BNNVARA zorgen we ervoor dat onze verhalen online zo groots mogelijk verteld worden. Daarvoor zoeken wij vanaf vanaf september 2022 (of eerder) een: Camjo/edit-stagiair (36 uur).

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je bent onderdeel van de camjo-ploeg van onze afdeling en werkt mee aan de talloze producties die wij voor (de programma’s van) BNNVARA maken. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van allerlei soorten programmamateriaal voor diverse social-platforms en ondersteunt waar nodig de andere camjo’s met film- en editwerk.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een gevarieerde stage waar je je niet zal vervelen bij één van de leukste mediabedrijven van Hilversum.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt snel monteren en je wilt beter leren draaien
  • Je beheerst Adobe Premiere Pro of Avid goed
  • Camera’s zijn je lievelingsspeelgoed
  • Je kan ook een lekker moppie schrijven
  • Je weet een beetje te pielen met CMS
  • Je bent een echt mensenmens (maar écht)

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat gigabytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, Khalid & Sophie, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd. Je kunt alleen stage lopen bij BNNVARA als je staat ingeschreven bij een opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280