Vroege Vogels TV zoekt voor het najaarsseizoen een camjo-stagiair die zelf Achter-De-Schermen-filmpjes draait en monteert. Daarnaast zul je ook filmpjes voor onze website maken. Voor meer informatie over Vroege Vogels TV kijk hier: https://vroegevogels.bnnvara.nl

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je draait achter de schermen tijdens de opnamedagen en maakt daarna van dit materiaal een filmpje over leuke/grappige momenten tijdens de draaidagen van een aflevering, een sfeerimpressie. Jouw beelden worden ook gebruikt voor de tv-uitzending. Daarnaast zul je ook losse filmpjes maken voor onze website en sociale kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage-periode in een heel leuk team, waarbij je ook vaak buiten in de natuur aan het filmen bent. Je leert een filmpje maken van begin tot eind. Daarbij zie je ook hoe een tv-programma als Vroege Vogels tot stand komt en hoe we ons online bereik inzetten.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatieve mindset 
  • Flexibel inzetbaar: Bij draaidagen ben je vaak twee nachten achter elkaar op locatie (bijv. zondag-dinsdag), en je bent vaak laat thuis
  • Natuurliefhebber
  • Kunnen werken in een multidisciplinair team Tijdens draaidagen:
  • Vroeg opstaan (3 of 4 uur ’s ochtends komt wel eens voor)
  • Lange dagen
  • Lang kunnen staan/lopen met een cameraconstructie op de schouder
  • Niet bang om vies te worden
  • Slapen in een tent of onder bureau van boswachter

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280