YES. Wij zoeken per 1 september (eerder is ook mogelijk) een camjo stagiair voor Spuiten en Slikken online! Droom, adem en leef jij voor lekkere online video's? En schrik je niet van drie dildo's op je bureau? Lees dan snel verder en solliciteer!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als camjo stagiair ben je medeverantwoordelijk voor alle online videocontent. Je werkt nauw samen met de webredactie en je woont redactievergaderingen en brainstormsessies bij. Daarnaast help je onze vaste camjo’s met o.a. het spotten voor al onze series en meer als dat goed gaat, maak je de leukste TikToks, en betrekken we je zo veel mogelijk bij het hele maak-proces zodat je er zo veel mogelijk van opsteekt!

- Je denkt mee over nieuwe items met creatieve invalshoeken
- Je werkt mee aan online video’s en zal met name bezig zijn met het filmen en monteren van deze items
- Je droomt, ademt en leeft voor het maken van mooie online video’s

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een plek in een topteam met volop ruimte voor jouw ontwikkeling en groei.

 • Een aantrekkelijke en creatieve stage waarbij je de kans krijgt om veel ervaring op te doen.

 • Gezellige borrels en interessante kennissessies. Allemaal geheel vrijblijvend.

 • Een stagevergoeding van € 475 bruto per maand bij een fulltime stage.

 • Tijdens de stage sta je nog ingeschreven bij een opleiding.

BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen en daar maken we ons hard voor. We nodigen iedereen uit om te solliciteren, ongeacht je leeftijd, geboorteplaats, levensovertuiging, (fysieke) uitdaging, gender, seksuele oriëntatie en andere kenmerken.

Zijn wij op zoek naar jou? Solliciteer dan met een motivatiebrief en portfolio. En ons advies: bij twijfel, wél doen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je zit op een opleiding die media/audiovisueel/journalistiek gerelateerd is

 • Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met filmen en editen van video’s

 • Je hebt aantoonbare ervaring met bewerkingsprogramma’s zoals Adobe Première en Photoshop (ervaring met Adobe After Effect en Avid is altijd lekker)

 • Je hebt ervaring met professionele camera’s (ervaring met een FS7 is een pre)

 • Je bent goed op de hoogte van de laatste internet en social media trends

 • Je bent bereid om in het weekend, avonden of juist in de vroege ochtend te werken

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA is een mediaorganisatie met een missie. We leggen de lat hoog, elke dag opnieuw. Als grote publieke omroep hebben we de verantwoordelijkheid om te brengen wat mensen aan het denken zet, op ideeën brengt, begrip kweekt, inspireert, laat discussiëren, laat lachen of ontroert. We maken programma’s met een reden. Om iets aan de kaak te stellen, taboes te doorbreken of een open gesprek te voeren. We zetten ons in voor een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We jagen discussies aan en gaan door totdat er iets verandert. BNNVARA is er voor een breed en jong publiek. Voor iedereen die open naar de wereld is. Voor nieuwsgierige en sociaal bewogen mensen. Voor mensen die net als wij vooruit willen, en verandering en vernieuwing nastreven. Je bekijkt vraagstukken vanuit verschillende perspectieven en bent ervan overtuigd dat BNNVARA haar publiek het beste bereikt door aansluiting te vinden bij diverse doelgroepen in de maatschappij. Tot slot, BNNVARA hecht waarde aan diversiteit en inclusiviteit. BNNVARA heeft als missie zich in te zetten voor een eerlijke en rechtvaardige samenleving waarbij we uitsluiting tegen willen gaan. BNNVARA wil een organisatie zijn waarin iedereen zich thuis kan voelen. En daar maken we ons hard voor. Daarom willen we mensen met verschillende leeftijden, achtergronden, geboorteplaatsen, levensovertuigingen, (fysieke) uitdagingen, genders en seksuele voorkeuren uitdrukkelijk uitnodigen te solliciteren.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280