De Telegraaf zoekt camjo stagiair.

De Telegraaf is op zoek naar een gemotiveerde camjo stagiair. Voor minimaal 10 weken, 40 uur per week. Vind jij het leuk om te werken bij een groot landelijk nieuwsmerk? Dan is dit je kans.

De Telegraaf produceert dagelijks online video’s en nieuwsbulletins voor de verschillende deelredacties van De Telegraaf. Naast nieuws is dat onder meer Telesport en Privé.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als camjo voor De Telegraaf ben je verantwoordelijk voor de gezichtsbepalende nieuwsvideo’s die op Telegraaf.nl verschijnen. We zoeken een fulltime camjo die met hart en ziel verbonden is aan De Telegraaf.

Als je een doorbijter bent die het naadje van de kous wilt weten, pas je in ons online video team. Je draait zelfstandig items maar kan ook op pad gestuurd worden met een verslaggever van De Telegraaf.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Research voor items
  • Items voorbereiden
  • Afspraken maken
  • Zelfstandig draaien
  • Zelfstandig monteren. Kennis van monteren is een pre

Wij zijn op zoek naar een vlotte stagiair die van aanpakken houdt en geen problemen heeft met wisseldiensten. 

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Bij Mediahuis Nederland willen we zo veel mogelijk consumenten bedienen met hoogwaardige en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week."

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280