Hou je van radio en wordt je blij van filmen en editen? Dan is deze stage iets voor jou! KRO-NCRV biedt een leerzame, creatieve stage op een afdeling met een informele werksfeer. Jij gaat aan de slag gaan voor de radiozenders NPO Radio 2, 3FM, NPO Klassiek en NPO Radio 5.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

We zoeken een stagiair die al flink wat ervaring heeft met editen en filmen. Iemand die we met een camera op pad kunnen sturen en die dan vervolgens dat videomateriaal snel kan verwerken tot een reel of een youtube video. Extra leuk als je ook kunt animeren en vormgeven! Dus, kun jij goed overweg met Photoshop, Premiere en andere Adobe software. Kun je filmen en editen van short form video. Animeren met After Effects? Dan ben je bij ons aan het perfecte adres!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een stageplek waar geen dag hetzelfde zal zijn. Een plek waar je los kunt gaan met jouw creatieve brein met heel veel verschillende redacties voor hele uiteenlopende radio zenders. De ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden zodat je straks wegloopt met een gigantisch pakket aan skills.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een studie aan het doen op het gebied van audio visuele vormgeving, media design of een andere opleiding waardoor je veel ervaring hebt met filmen en editen.
  • Altijd op zoek naar nieuwe ideeën om die post/video nog beter en leuker te maken
  • Goed in de Nederlandse taal
  • Een volger van trends op het gebied van social media
  • Enthousiast, creatief en sociaal

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280