Pak jij dolgraag je camera om mooie video's te maken? Ben jij op zoek naar een afwisselende stage waarbij je naast het doen van redactiewerk ook zelf gaat draaien en monteren en ook nog in het mooie Amsterdam mag werken? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Ondersteuning bij en uiteindelijk zelfstandig draaien van items
  • Editing
  • Research
  • Redactiewerk
  • Scripts en artikelen schrijven

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage bij meerdere programma's waaronder: Amsterdam Informeert (een wekelijks programma met portretten van bijzondere Amsterdammers en waarin Amsterdammers op de hoogte worden gehouden van gemeentelijke ontwikkelingen) en Het Verkeer (het programma dat op een leuke, informele wijze de wegwerkzaamheden in Amsterdam behandelt). Hiernaast kun je ook bij onze andere programma's worden ingezet voor ondersteunende redactionele werkzaamheden.

Uiteraard krijg je intensieve stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een enthousiaste student (HBO, WO) met doorzettingsvermogen en een professionele instelling
  • Je vindt het leuk om in beeld te denken en om met de camera op pad te gaan
  • Je hebt originele ideeën en je durft met verrassende invalshoeken te komen
  • Ervaring met het draaien met een DV camera en ervaring met montage is een pré

Werken bij AT5

Meer over dit bedrijf

AT5 Informatief is het productiehuis van AT5. Het productiehuis ontwikkelt in opdracht van derden audio-visuele producties. Deze programma's worden uitgezonden op AT5. 

Amsterdam is de mooiste stad van Nederland. We barsten van de culturen, nationaliteiten, talenten en ideeën. Van het ondernemend, lerend en creatief vermogen. Van de handel, horeca, historie, bijzondere plekken, gebeurtenissen en evenementen. Van die enorme rijkdom maken we je graag deelgenoot. Volg ons 24/7 via at5.nl, onze app, social kanalen (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram) en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. AT5 is met SALTO, FunX en Concertzender onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam (POA), en werkt samen met mediapartner NH Media.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280