Junior camera talent

Zijn jij en je camera onafscheidelijk? Heb je onlangs je studie afgerond waarin je al een beetje van het cameravak hebt mogen proeven en kun je niet wachten om de stap te nemen om van je passie je werk te maken? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een superleuk team met vakspecialisten? Wij zijn op zoek naar nieuwe talenten achter de camera! Deze kans kun je serieus niet laten schieten!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De uitdaging We groeien hard, heel hard en daarom zijn we misschien nog wel harder op zoek naar nieuw camera talent. We hebben dan ook geen plek voor 1, maar voor meerdere nieuwe collega’s. Als junior binnen onze meercamera vakgroep start je samen met een aantal mede camera newbies aan een supertof traineetraject. Samen delen jullie een grote passie voor het cameravak en de gezonde ambitie om het te gaan maken in televisieland. Je gaat weer even back to school en start met een korte opleiding waarin theorie en praktijk met elkaar gecombineerd worden. Voor je het veld in gaat, heb je dus een hele mooie basis die niemand je meer afpakt.

Na de cursus zal je je breed gaan oriënteren. Dit betekent dat je zal worden ingezet op een breed scala aan klussen voor zowel Meercamera als Remote Camera producties. Met jouw gevoel voor beeldcompositie kun je een stempel op de stijl van het programma drukken, zowel artistiek als inhoudelijk. Je werkt op basis van de aanwijzingen van de regisseur of eerste cameraman, maar je krijgt zeker de kans jezelf creatief te ontplooien. Je moet dus goed kunnen luisteren naar anderen maar zeker niet bang zijn je eigen visie in te brengen. Jij en je camera zijn een belangrijke schakel in het meercamera team tijdens een opnames van GTST, Veronica Inside, Op1 en Eredivisie Voetbal. Maar ook grote spektakels als The Voice, The Passion en Lowlands kunnen op je planning komen te staan.

Jouw werk is straks zichtbaar in iedere huiskamer. Hoe cool is dat?

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat kun je verwachten Bij ons kun je een afwisselende baan in een gezellige werkomgeving verwachten. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team. Humor en plezier staan centraal in het werk. Je krijgt alle kansen je verder te ontwikkelen, te specialiseren of door te groeien. Wij moedigen dit aan en zorgen voor een duidelijk groeipad! En natuurlijk bieden we een marktconform salaris / stagevergoeding en arbeidsvoorwaarden aan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij:

  • niet normaal-ongelooflijk-ontzettend gepassioneerd over het cameravak en weet jij zeker dat je de komende jaren als cameraman- of vrouw door het leven wil?
  • een multitasker die in staat is te kijken, luisteren en snel te handelen tegelijkertijd zonder daarbij in de vlekken te schieten?
  • je er van bewust dat je op onregelmatige tijden gaat werken en heb je daar geen problemen mee?


Daarnaast:

  • Beschik je over een relevante afgeronde opleiding op MBO4 of HBO niveau, maar wil je je zeker verder ontwikkelen. Je bent bereid te investeren in je carrière.
  • De quote “niet lullen, maar poetsen” kan zo op een tegeltje bij jou aan de wand;
  • Zit het met jouw algemene ontwikkeling wel snor. Je weet wat er speelt in de wereld: geen awkward situaties dus als er een belangrijke gast aan tafel zit bij Op1 waarvan jij niet weet wie het is;
  • Is het in verband met de vele sportproducties waar we aan meewerken een pré als je geïnteresseerd bent in sport;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Werken bij NEP The Netherlands

Meer over dit bedrijf

Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek. NEP telt meer dan 3.000 medewerkers, gedreven door passie en met focus op technische innovatie. Samen ondersteunden zij producties in meer dan 65 landen, op alle 7 continenten.

Naast het hoofdkantoor in Amerika heeft NEP locaties in Engeland, Ierland, Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Finland, Zwitserland, België, Canada en Verenigde Emiraten.

Broadcast Services
NEP Nederland is de internationale toonaangevende outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie voor publieke en commerciële omroepen in Nederland. NEP ontwikkelt geautomatiseerde productieworkflows en levert innovatieve (distributie) oplossingen, turn-key technologie op maat, betrokken en gepassioneerde operators, 24/7 service en is expert in live productie, sport en entertainment. Naast studio’s in Hilversum, Utrecht en Amsterdam, biedt NEP Nederland onder andere registratiewagens, ENG- en SNG-diensten, MCR/play-out/eindregie faciliteiten, motion graphics en draadloze verbindingen.

Eigen glasvezelnetwerk
De infrastructuur van NEP is opgebouwd rond een eigen, 100% uptime glasvezelnetwerk. Via dit netwerk zijn meer dan 250 video montagesets verbonden aan de centrale voorzieningen voor montage, playout, eindregie en opslag. De infrastructuur is voorbereid op toekomstige technische ontwikkelingen, waardoor vernieuwing flexibel mogelijk is als nieuwe formaten en technieken verdere innovatie vergen.

Media Solutions
Het NEP Media Solutions team transformeert, dankzij haar geavanceerde IT expertise, de manier waarop video wordt gecreëerd, beheerd en gedistribueerd – wereldwijd. NEP heeft ervaring met registratie, play-out, postproductie, remote- en cloud productie, studioproductie, host broadcasting, media asset management, multi-screen delivery, end-to-end OTT oplossingen en video display installaties. Van de camera in het veld tot de SmartTV of tablet thuis, NEP heeft de kennis en ervaring in huis om van de kleinste locale evenementen tot de allergrootste internationale evenementen succesvol en kostenefficiënt zichtbaar te maken voor de kijker thuis.

Encoding house
NEP is een vooraanstaand internationaal encoding house en beschikt over de certificering die nodig is om voor alle grootste VOD-platformen content te leveren. Het faciliteert alle grootste VOD-platformen in Nederland – van ontwikkelingen waarbij gebruikgemaakt wordt van de laatste technologieën en hosting tot het verwerken van ingest en het leveren van content.

De mensen maken het verschil
De diensten van NEP in Nederland draaien voornamelijk op eigen mensen. Stuk voor stuk mannen en vrouwen met passie voor en affiniteit met de media industrie en diverse specialisaties in sport, klassieke muziek, entertainment, drama en talkshows. Onze teams worden continu geschoold op nieuwe technieken, workflows en specialisaties. Wij stimuleren groei, innovatie en ambitie, omdat het voor ons in de sterk veranderende media wereld van essentieel belang is kennis op het hoogste niveau in huis beschikbaar te hebben.


Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280