Ben jij verslaafd aan muziek? Weet jij wat er speelt in de wereld? En is social media dé plek waar jij je dagen slijt? Top! Wij bieden een stage bij de leukste omroep van Nederland. Een omgeving waar je keihard kan knallen.

Voor verschillende radioprogramma’s van NPO Radio 2 & NPO 3FM (o.a. Sanders Vriendenteam, Mark + Ramon, De bende van van der Lende, Jan-Willem start op! en De Timur Timur show) zijn we op zoek naar een talentvolle cameraman/editor. Bij BNNVARA maken we de allervetste programma’s waarin er veel te horen is. Maar dat willen we ook zien. Daarom hebben we helden nodig die de radiocontent omtoveren tot ijzersterke video’s.

Stagelopen bij BNNVARA betekent werken op een toffe plek, met ambitieuze mensen en vooral veel lachen!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Jij wordt onderdeel van het videoteam die verschillende video's maakt en monteert voor de online kanalen van Radio 2 en 3FM.
  • Je krijgt de vrijheid om leuke items te bedenken en uit te voeren.
  • Op het gebied van camera en edit zul je een flinke slag maken.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leuke stageplek op een gezellige vloer met jonge mensen die gedreven zijn om het allerbeste uit de gemaakte items te halen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je kunt snel monteren en je wilt beter leren filmen
  • Je beheerst Adobe Premiere en Adobe Photoshop goed
  • Je bent creatief, proactief, verantwoordelijk en gedreven
  • Camera’s zijn je lievelingsspeelgoed
  • Je bent verslaafd aan social media en schaamt je daar niet voor
  • Je bent een echt mensen mens (maar écht)

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280