Ben jij helemaal gek op YouTube, doe jij alles online maar kijk je ook zo nu en dan TV, dan is deze stage bij First echt iets voor jou! 

En er zijn weer een paar plekjes vrij voor nieuwe, jonge talenten. #FIRST is de wekelijkse live TV show bedacht en gerund door YouTubers! Elke vrijdag zendt FIRST vanuit de TV studio in Amsterdam LIVE uit op kanaal 13 van Ziggo.

Onze vaste presentatoren, zoals Veras Fawaz, Qucee, Ouassima, Youstoub & Dzifa maken er iedere vrijdag weer een feest van in de studio en onze ‘vaste vrienden van de show’ zijn gasten zoals Jacin Thrill, Sjaak, Tabitha, Petrus en Gio. En sinds afgelopen zomer maken we ook nog eens te gekke nieuwe online series voor het YouTubekanaal van FIRST. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat kun je verwachten als je bij FIRST werkt?

  • het voorbereiden van draaidagen en liveshows op technisch vlak
  • het uitvoeren van camerawerk tijdens de wekelijkse liveshow en de draaidagen van YT exclusives
  • het editen van beeldmateriaal tot een fantastisch eindproduct
  • het creëren van thumbnails en de meest hilarische instartjes
  • En belangrijk: Bij ons haal je niet alleen maar koffie voor de eindredacteur! Bij FIRST krijg je superveel verantwoordelijkheid.
  • Stageperiode meer dan 3 maanden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een te gekke stageplek met enorm veel mogelijkheden en waar je vooral heel veel verantwoordelijkheid krijgt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben je niet vies van hard werken, iedere dag toffe dingen verzinnen met jonge en creatieve collega’s, alles regelen en leren hoe LIVE TV werkt? Wacht dan niet langer en stuur NU die mail en overtuig ons waarom wij jou moeten uitnodigen. Eerder starten is mogelijk!

Wie is NewBeTV B.V.

NewBe is een Amsterdamse producent gespecialiseerd in het maken van films, series, docu’s en formats. Met vernieuwende content en internationale ambities richten we ons op de digitale SVOD markt. NewBe is de enige Nederlandse partij met originals op alle grote platformen, zoals Videoland (Gewoon Boef, Like Monica), Netflix (TOON, Misfit), Amazon (De grote Slijmfilm), Pathé Thuis (Op gepaste afstand) en in de Nederlandse bioscopen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280