Vanaf 28 februari 2022 is Khalid & Sophie weer terug. Iedere werkdag, bij BNNVARA op NPO 1, hét programma waar om 19 uur ’s avonds de woonkamer stil voor wordt – om daarna vervolgens flink over door te praten met elkaar. Om beurten ontvangen presentatoren Sophie Hilbrand en Khalid Kasem hoofdrolspelers uit het nieuws voor scherpe, inspirerende en onderhoudende gesprekken. Ze laten stemmen aan het woord die nog niet eerder zijn gehoord en maken plaats voor verhalen die te weinig worden verteld. Van maatschappij tot wetenschap, wereldnieuws tot human interest. Daarnaast biedt het programma een podium aan entertainment, sport, literatuur, kunst, cultuur en natuurlijk.. live muziek!

Vóór 21 februari kun je alvast een paar keer meelopen bij bv 'M'.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair op de beeldredactie doe je zowel beeldredactie als productie ervaring op.

Je zorgt samen met een beeldredacteur voor de foto’s die in het programma worden gebruikt. Je communiceert hierover met de fotografen en redacteuren, bent creatief in het zoeken naar en bewerken van beeld, maakt een selectie hierin en zorgt ervoor dat deze op tijd in de regie wordt aangeleverd. Je woont dagelijks de repetities bij en ziet je werk iedere dag meteen terug op TV!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te ontdekken en te groeien.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De persoon die wij zoeken:

  • Heeft affiniteit met fotografie
  • Kan overweg met Photoshop (voornamelijk zwart-wit/formaat/contrast bewerkingen en eigen creativiteit)
  • Korte Photoshop cursus aan het begin van de stage
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden Is accuraat en stressbestendig
  • Heeft een goede schrijfvaardigheid
  • Heeft een flexibele opstelling t.a.v. werktijden, je werkt per week 40 uur, verdeeld over dagen van ca. 10.30 tot 20.00 uur
  • Heeft affiniteit met het programma Volgt een WO of HBO opleiding (3e jaar of afronding) op het vlak van media, kunsten, cultuur of journalistiek
  • je bent beschikbaar t/m 18-06-2022

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280